Μετά από τρεις και πλέον μήνες η Ακαδημία της ομάδας δίνει σήμερα το πρώτο ραντεβού της χρονιάς. Σήμερα το απόγευμα στις 16:00 λοιπόν ο κ. Λευτέρης Δημητριάδης, που παραμένει στο τιμόνι των τμημάτων υποδομής της Νίκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα υποδεχθεί τους γονείς και τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκινήσει και ουσιαστικά η νέα σεζόν με τον καθορισμό τμημάτων αλλά και των προπονήσεων των ταλέντων της Νίκης.

Με αφορμή αυτή την πρώτη συνάντηση θα συζητηθούν ακόμη διάφορα θέματα που απασχολούν το τμήμα όσον αφορά την καθημερινότητα των αθλητών αλλά και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της μετακίνησης των παιδιών στα παιχνίδια που θα δώσουν και φέτος τα τμήματα της Νίκης σε ιδιωτικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε η επιλογή αυτή αποτελεί μονόδρομο προκειμένου οι μικροί αθλητές μας να κάνουν πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού καθώς τα τοπικά πρωταθλήματα της ένωσης είναι και μικρής διάρκειας (συνήθως δίμηνης τα τελευταία χρόνια) αλλά και πολύ υποβαθμισμένα. Εκτός αυτού η περσινή χρονιά έδειξε πως αξίζει ο κόπος καθώς το κέρδος των ποδοσφαιριστών σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο ήταν μεγάλο και η βελτίωση ιδιαίτερα αισθητή.

 Η διοίκηση της ομάδας επέλεξε για σήμερα, μαζί με την έναρξη των ακαδημιών, να κάνει και τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες. Έτσι η σημερινή μέρα θα είναι αφορμή για να ανταμώσει το σύνολο της οικογένειας της ομάδας καθώς το παρόν θα δώσουν ακαδημίες, ανδρική ομάδα, προπονητές, διοίκηση αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο εύχονται η χρονιά να κυλίσει ομαλά με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές και το κάθε τμήμα ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.