Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Αρναία, με μία προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και στημένα. Ο κ. Κοντούτσικος απέφυγε να δείξει τις σκέψεις του για την εντεκάδα καθώς δοκίμασε διάφορα σχήματα αλλά και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις απ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Εξ άλλου μετά από καιρό ο προπονητής είναι σε θέση να έχει ξανά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς δεν υπάρχουν τιμωρημένοι και οι τραυματίες, με μοναδικό αμφίβολο τον Γιουβανάκη που νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

 Λογικά Καραγκιοζίδης και Σαρλής επιστρέφουν στην άμυνα μετά την ταυτόχρονη απουσία τους στο παιχνίδι με τον Αιγέα, ενώ ίσως θα πρέπει να περιμένουμε την έκπληξη από πλευράς Κοντούτσικου όσον αφορά την επιθετική γραμμή καθώς η ομάδα ψάχνει λύσεις για τη δημιουργία και ολοκλήρωση περισσότερων φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Η νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι απλώς στόχος για τον προπονητή και τους παίχτες της ομάδας μας αλλά μονόδρομος, καθώς το στραβοπάτημα στην έδρα του ουραγού Αιγέα αλλά και τα επόμενα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν αφήνουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μία φορά αρκετός κόσμος καθώς το παιχνίδι είναι ένα από τα κλασσικά ντέρμπι για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και ο καλός καιρός αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθεια της διοίκησης για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια από την κερκίδα στους ποδοσφαιριστές μας. Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου το live Blog της ιστοσελίδας μας θα είναι πιστό στο ραντεβού του με την ενημέρωση των απανταχού φιλάθλων της ομάδας και θα μεταδώσει για ακόμη μία αγωνιστική όλα όσα θα συμβούν στο παιχνίδι της ομάδας μας ζωντανά…iΠάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Τα σχόλια είναι κλειστά.