Μετά από περισσότερες από 150 συμμετοχές με τη Θεά Νίκη στο στήθος, ένας αθλητής που τίμησε στο ακέραιο τα χρώματα της ομάδας μας την τελευταία 5ετία, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην συνεχίσει μαζί μας.

 Ο Σ. Σεβαστάς αποχαιρετά συμπαίχτες και προπονητή με τους οποίους τα τελευταία χρόνια είχε την ευκαιρία να χτίσει σχέσεις από εκείνες που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η συνέχεια θα τον βρει να υπερασπίζεται την εστία του Ορφέα Σουρωτής, ενώ η Νίκη σίγουρα θα πρέπει να ψάξει καλά προκειμένου να μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που δημιουργείται κάτω από τα δοκάρια της από την αποχώρηση του καθοδηγητή της αμυντικής της και όχι μόνο γραμμής.

 Για τον δικό μας Σέβα ότι και να πει κανείς θα ακουστεί σαν κολακεία, χωρίς όμως να υπάρχει καμία τέτοια διάθεση. Τόσο όσον αφορά την αξία του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου όσο και την εν γένει παρουσία του στα αποδυτήρια τα λόγια είναι περιττά. Ένας ερασιτέχνης μεν αθλητής αλλά με τη νοοτροπία ενός επαγγελματία, που προσέρχεται πάντα πρώτος στην προπόνηση και σπάνια δεν φεύγει τελευταίος. Η συνέπεια στις υποχρεώσεις των πρασίνων και η εξωγηπεδική του ζωή έδινε το παράδειγμα σε όλους του τους συμπαίχτες ενώ ποτέ του δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα σε προπονητές και διοίκηση.

 Εκτός αυτού ο Σεβαστάς είναι μέσα στους 5 τερματοφύλακες με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη παρουσία κάτω από τα πράσινα γκολπόστ στην ιστορία του συλλόγου. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του Πολυγύρου. Οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους. Κράτησε το μηδέν περισσότερες από 50 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου (μ.ο 10 cleansheets/season), ενώ από τις κορυφαίες προσωπικές του στιγμές ήταν οι διαδικασίες των πέναλτι στους αγώνες κυπέλλου στα Μουδανιά τη σεζόν 2014-2015 και ο ημιτελικός της περσινής χρονιάς με την Τρίγλια στο Στάδιο. Στις προκρίσεις της ομάδας μας σε προημιτελικά και τελικό αντίστοιχα ένα πολύ μεγάλο μερίδιο είναι δικό του και τις στιγμές που μας χάρισε θα τις θυμόμαστε για πολύ καιρό.

 Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν κάπου εδώ, όμως ίσως κάποια ημέρα να έχουμε την τύχη να δούμε την εντεκάδα μας να ξεκινά και πάλι από τον Στέφανο. Εξάλλου για περιπτώσεις σαν και τη δική του η πόρτα της οικογένειας της Νίκης θα είναι πάντοτε ανοιχτή.

 Όλοι μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα με υγεία και πρόοδο και τον ευχαριστούμε για όλα.

Δείτε εδώ το βίντεο αφιέρωμα του nikiwebtv στον Σεβαστά

Αριθμός φανέλας
ΌνομαΣεβαστάς Στέφανος
Γενέθλια4 Ιανουαρίου 1985
Ηλικία39
Σεζόν2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016
ΘέσηΤερματοφύλακας
Συμμετοχές169
Γκολ0
Ασσίστ1
Ήρθε στην ομάδα23 Ιουλίου 2011
Τόπος γέννησης Γαλάτιστα

Προφίλ

Προηγούμενες ομάδες : Ανθεμούς Γαλάτιστας, Εθνικός Πυλαίας, Βύρων Καβάλας,

Τα σχόλια είναι κλειστά.