Η αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας μας θα συνεχίσει να είναι για ακόμη μία σεζόν ο Σάκης Μελίσσης.

Το Δ.Σ. της Νίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως συμφώνησε για την επόμενη σεζόν, δεύτερη κατά σειρά, με τον ποδοσφαιριστή Σ.Μελίσση.

Ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ του νομού μας με γεμάτες χρονιές στην κατηγορία, μεγάλο αριθμό τερμάτων στα γήπεδα της Χαλκιδικής αλλά και ένας πραγματικός μαχητής μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο του Πολυγύρου.

Το βιογραφικό του μέχρι πριν έρθει πέρσι στην πρωτεύουσα μιλάει από μόνο του καθώς έχει περάσει από:
Άρη Κ21, Δ´ Εθνική με τους Διόσκουρους και με Θερμαϊκό Θέρμης, Γ´ Εθνική με Μακεδονικό, υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος με Μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας, έκανε συμμετοχές με Εθνική Ελλάδος Παίδων και Νέων και εντός Χαλκιδικής στις μικτές ομάδες της Ένωσης καθώς και της Βαρβάρας, του Στρατωνίου, των Σημάντρων, της Ολύνθου, του Αγίου Νικολάου και φυσικά της Συκιάς.

Το σκεπτικό διοίκησης και προπονητή να κρατήσουν τουλάχιστον έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή σε κάθε γραμμή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο με την παραμονή του στην ομάδα μας.

Έτσι το τεχνικό τιμ θα έχει τη δυνατότητα να χτίσει γύρω από τους έμπειρους αυτούς ποδοσφαιριστές, και αυτοί με τη σειρά τους να μεταδώσουν σε κάθε έναν νεαρό που θα πάρει ευκαιρίες στην εντεκάδα τη σωστή νοοτροπία, την αγωνιστικότητα και τη θέληση για βελτίωση και νίκες.


Τα σχόλια είναι κλειστά.