Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής η κλήρωση για τα Play off του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Οι πράσινοι ξεκινούν το προσεχές Σάββατο το μίνι αυτό πρωτάθλημα που θα κρίνει τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας του νομού μας εκεί απ όπου τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια, με αντίπαλο τον Τορωναίο στη Άφυτο.

Η ήττα, στα τελευταία λεπτά, της προηγούμενης αγωνιστικής στοίχισε ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη θα κληθούν να καλύψουν διαφορά 2 βαθμών από την κορυφή, στην προσπάθεια που κάνουν για να φέρουν μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια έναν τίτλο στην πρωτεύουσα.

Πλέον κάθε παιχνίδι έχει το χαρακτήρα τελικού και εκτός των αγωνιστικών χαρακτηριστικών κάθε ομάδας θα μετρήσει πολύ και η θέληση της κάθε μιας να κόψει πρώτη το νήμα στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι και αναμένεται να γίνουν πολύ δυνατές αναμετρήσεις στα 3 γήπεδα που θα φιλοξενούν κάθε αγωνιστική τα παιχνίδια.

Η Νίκη θα αντιμετωπίσει στη σειρά Άθυτο (Εκτος 22/2) Ολυνθο (Εντός 7/3) Μουδανιά (Εντός 14/3) Γαλάτιστα (Εκτός 21/3) Βαρβάρα (Εκτός 28/3) για τον πρώτο γύρο των play offs με το πρόγραμμα να αντιστρέφεται για τον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική σε play off αλλά και play out:

Untitled

Τα σχόλια είναι κλειστά.