Καινοτομίες σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι των πρασίνων για ακόμη μια χρονιά σε μερικούς τομείς που έχουν σχέση με το έξω-αγωνιστικό κομμάτι.

Με στόχο να δώσουν επιπλέον κίνητρα στους ποδοσφαιριστές να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους αλλά και την ευκαιρία στους φιλάθλους να αναδείξουν τις προτιμήσεις τους σε μια σειρά από αγωνιστικά γεγονότα υπάρχει η σκέψη να διεξάγονται τρεις διαφορετικές ψηφοφορίες για τον MVP κάθε εντός έδρας αγώνα, το καλύτερο γκολ του μήνα αλλά και τον MVP του μήνα.

Επίσης μέσα από τους λογαριασμούς της Νίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τις απονομές των βραβείων λίγες ημέρες μετά την λήξη των ψηφοφοριών αλλά και να ακούμε πολύ πιο συχνά την άποψη των πρωταγωνιστών σε σχέση με όλα όσα θα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα.

Μέσα από το εγχείρημα αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και δύο χορηγοί που θα δώσουν το όνομά τους στους διαγωνισμούς, ενώ στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι να υπάρξουν και άλλες ανάλογες ενέργειες που θα αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των πρασίνων και θα φέρνουν πιο κοντά σε αυτή τους φιλάθλους της Νίκης.

Δείτε εδώ το βίντεο προαναγγελία που ετοίμασε το niki Tv για τους διαγωνισμούς

Τα σχόλια είναι κλειστά.