Με μόλις μία νίκη σε 4 αγώνες πρωταθλήματος όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων είναι προβληματισμένοι. Μετά και τη νέα ήττα χθες στην Ιερισσό η Νίκη έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς βαθμό έχοντας δε πετύχει μόλις ένα τέρμα μετά το 0-3 για το κύπελλο στην Αρναία.

 Η αλήθεια είναι πως η εικόνα της ομάδας μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν αντιστοιχεί στη βαθμολογική της συγκομιδή και οι ήττες από Διγενή και Άκανθο ήταν μάλλον άδικες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως και οι δύο προήλθαν από δύο πολύ κακές στιγμιαίες αντιδράσεις στο κέντρο της άμυνας των πρωτευουσιάνων, σε μία περιοχή που τα λάθη συνήθως κοστίζουν.

 Παρ όλα αυτά κάνεις μέσα στην ομάδα δεν θέλει να σταθεί σε δικαιολογίες. Άλλωστε μιλάμε για το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας 5 ετίας. Ποδοσφαιριστές και προπονητής γνωρίζουν πως η βαθμολογία είναι προσβλητική με βάσει τις θυσίες και τον ιδρώτα όλων τόσο σε επίπεδο προπονήσεων όσο και αγώνων. Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία για αυτοκριτική προκειμένου να εντοπιστούν λάθη και παραλήψεις. Είναι επίσης μια ευκαιρία, με φόντο τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Νικήτης, η ομάδα να δείξει αντίδραση και  όλα εκείνα τα στοιχεία  που είναι απαραίτητα ώστε να βγει από τη δύσκολη θέση.

 Πρωτοστάτες σε αυτό δεν μπορεί παρά να είναι οι παλαιότεροι και περισσότερο έμπειροι. Το καταρχήν ζητούμενο είναι η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες και έπειτα να μπορέσει μέσα από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ανακτώντας την αυτοπεποίθησή της. Άλλωστε η σεζόν έχει ακόμη πάρα πολύ δρόμο και ποτέ σε κανένα πρωτάθλημα τίποτε δεν έχει κριθεί από την 4ή αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως η κατάσταση είναι στα δικά τους πόδια, και η δική τους απόδοση είναι αυτή που κρίνει τα αποτελέσματα.

 Δεν έχουν λοιπόν παρά να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό να σηκώσουν κεφάλι και να δείξουν, σε όλους όσους πιστεύουν στις ικανότητές τους, αρχής γενομένης από το Σάββατο, τι πραγματικά αξίζουν και πόσο πολύ θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.