Στα γραφεία του Συλλόγου βρέθηκαν χθες το απόγευμα 4 ποδοσφαιριστές με τους οποίους η διοίκηση της Νίκης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες προκειμένου να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με τα χρώματα του Πολυγύρου.

Βέβαια για τους τρεις πρώτους το περιβάλλον μόνο καινούργιο δεν είναι, καθώς ο  καθένας από αυτούς έχει γράψει την δική του ιστορία με τη φανέλα των πρασίνων. Από την άλλη η ομάδα είναι χαρούμενη που εντάσσει  ξανά στο ρόστερ της παιδιά-ποδοσφαιρικά προιόντα των Ακαδημιών της που εδώ και χρόνια τροφοδοτούν τον  αθλητισμό της Χαλκιδικής και όχι μόνο.

 Ο Γ. Αστεριάδης επιστρέφει στην ομάδα μετά από 5 χρόνια έχοντας παίξει σε Αρναία, Αχιλλέα Αχαρνών, Άτταλο και Ελπίς Βραστάμων για 2 σεζόν, ενώ πριν καθιερωθεί στη Νίκη όπου διέπρεψε για 4 συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, αγωνίστηκε και στον ΠΟ Νεας Καλλικράτειας για μία σεζόν επίσης στη Δ΄Εθνική. Αναμένεται με την εμπειρία του και την σωματοδομή του να θωρακίσει τα μετόπισθεν της Νίκης και να βοηθήσει πολύ στις στημένες φάσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ο Γ. Σουσούρας από τις ακαδημίες της Νίκης βρέθηκε στο Παλαιόκαστρό για 2 σεζόν, επέστρεψε στην ομάδα του Πολυγύρου και από εκεί έπαιξε διαδοχικά σε ΠΑΟ Κουταλά, Αναγέννηση Πετρούπολης και Ελπίς Βραστάμων. Έτσι με την 2η επιστροφή του θα έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα σε γνωστούς και φίλους από την προηγούμενή του ομάδα αλλά και από τα τσικό της Νίκης. Αγωνίζεται συνήθως από τη μέση και μπροστά και όλοι πιστεύουν πως μπορεί να κάνει ακόμη μία καλή σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ν. Τσίκουλας είναι και αυτός γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό του Πολυγύρου. Στα 33 του χρόνια επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια έχοντας περάσει από Παλαιόχωρα Βραστά και Ορμύλια και αναμένεται με την εμπειρία του να πλαισιώσει την ομάδα των τερματοφυλάκων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος ο «νέος» στην τετράδα αυτή ο Δ. Λιόλιος γεννηθείς το 1998 είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόλαβε να δείξει το ταλέντο του στην προηγούμενή του ομάδα και να γράψει 16 συμμετοχές στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Έρχεται να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο και να βελτιωθεί δίπλα σε ένα γκρούπ επίσης πολύ ταλαντούχων νέων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στην Νίκη και αναμένεται να αποτελέσουν το μέλλον του πράσινου Συλλόγου. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.