Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη στο γήπεδο του Αγ. Προδρόμου. Μπορεί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις με μπάλα όμως η ένταση είναι τέτοια ώστε οι παίχτες να παίρνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε επίπεδο φυσικής κατάστασης για την δύσκολη σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

 Εκτός των προπονήσεων υπάρχουν φυσικά και τα φιλικά παιχνίδια μέσα από τα οποία ο προπονητής έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει στην πράξη σχήματα και τακτικές, να εντοπίσει αδυναμίες και να βελτιώσει λάθη και παραλήψεις των ποδοσφαιριστών του. Για τους πράσινους έχουν γίνει ήδη δύο φιλικά και έπονται ακόμη τρία σε διάστημα 5 ημερών ενώ έχουν προγραμματιστεί 6 ακόμη από τις 22-8 μέχρι και τις 5/9 εφόσον δεν υπάρχει επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο Χαλκιδικής στις αρχές του επόμενου μήνα.

  Σε αυτά τα 10-11 παιχνίδια όλοι όσοι διεκδικούν μια θέση στην ομάδα θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να δείξουν στον προπονητή τους τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορεί τα πόδια να είναι βαριά για όλους σε αυτές τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας όμως στοιχεία όπως η εφαρμογή των εντολών του προπονητή, η τακτική συμπεριφορά και η θέληση σίγουρα αποτελούν διαβατήριο για όποιον θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η θέση όλων δεν θα κρίνεται σε κάθε προπόνηση ξεχωριστά μέσα στη χρονιά. Άλλωστε το γήπεδο είναι ο καθρέφτης της απόδοσης του ποδοσφαιριστή και κανείς δεν μπορεί να περιμένει να έχει φανέλα βασικού αν δεν αποδεικνύει ότι την αξίζει κάθε μέρα ξεχωριστά, μέσα στις τέσσερις γραμμές.

  Σε κάθε περίπτωση η Νίκη, που μέχρι την πρεμιέρα θα έχει παίξει σχεδόν ένα γύρο πρωταθλήματος, θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια και να βελτιώνεται Κυριακή με Κυριακή προκειμένου στο τέλος να πετύχει τους στόχους της. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο αισιοδοξούν για μια καλή σεζόν και είναι σίγουροι πως η ομάδα θα είναι από τις πλέον ομοιογενείς και ανταγωνιστικές και στο νέο πρωτάθλημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.