Επτά ημέρες μακρυά από τη λήξη της κανονικής διάρκειας της σεζόν, οι πράσινοι προετοιμάζονται για τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα να συνεχίζεται με αγώνες Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη και τη Νίκη να ταξιδεύει σε Ιερισσό και Ορμύλια ενώ ενδιάμεσα υποδέχεται τον Διγενή Λακκώματος στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου.

 Με στόχο να τερματίσουν όσο γίνεται πιο ψηλά, οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ευελπιστούν να κλείσουν τη χρονιά με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες. Οι πιθανότητες να βρεθεί η ομάδα στα μπαράζ είναι πλέον πάρα πολύ μικρή καθώς ακόμη και αν καταφέρει να ξεπεράσει τον Θερμαϊκό Πορταριάς στην κούρσα για την 5ή θέση συγκεντρώνοντας το απόλυτο των βαθμών, στα μπαράζ παίρνει μέρος μόνο αν στη 2ή θέση βρεθεί ο Π.Ο. Μουδανιών ή το Στρατώνι με όχι περισσότερους από 67 βαθμούς. Αυτό γιατί ο 2ός Αετός έχει σίγουρους 3 βαθμούς στο ρεπό της προτελευταίας αγωνιστικής και έτσι έχει ήδη 68.

Για τους πράσινους η σεζόν κρίνεται σε γενικές γραμμές πετυχημένη, καθώς σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατούς αντιπάλους και με μπάτζετ πολύ μικρότερο από αυτό των 5 πρώτων ομάδων κατάφερε να έχει ήδη 9 περισσότερους πόντους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Οι 4 εντός έδρας ήττες της σεζόν 2013-14 έγιναν μόλις 2 ενώ η πορεία μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου με 2 εκτός έδρας προκρίσεις σε Μουδανιά και Λάκκωμα ήταν σίγουρα στα θετικά της χρονιάς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.