Παίχτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιππος Παπαγερίδης καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα του Γ. Βούλγαρη. Ο ύψους 1,88μ αμυντικός αφού πέρασε, όπως όλη η ομάδα, σήμερα από μετρήσεις βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Προδρόμου, ξεκίνησε προπονήσεις με τους πράσινους και αναμένεται με την μεγάλη του εμπειρία να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια των πρωτευουσιάνων.

  Η καριέρα του Παπαγερίδη μιλάει από μόνη της. Η παρουσία του σε Α.Ο. Καβάλλας (Β Εθνική) Καστοριά (Β Εθνική) αλλά και στη Ρουμανική Ligue 1 για λογαριασμό της νεοφώτιστης τότε Turnu-Severin δείχνει πως οι πράσινοι με την προσθήκη αυτή ανεβαίνουν επίπεδο.  Στο εξωτερικό μάλιστα εκείνη την περίοδο βρέθηκε παρέα με 5 ακόμα ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα στην προσπάθεια του τότε team manager της Τούρνου Σεβερίν, Στάθη Σμύρη να Ελληνοποιήσει το ρόστερ (διαβάστε λεπτομέρειες στο αφιέρωμα του Sport24 εδώ).

  Εκτός αυτού για τον Παπαγερίδη, που την περσινή χρονιά βρέθηκε στον Εδεσσαϊκό, το περιβάλλον μόνο άγνωστο δεν είναι καθώς έχει ξαναφορέσει τη φανέλα με τη θεά Νίκη στο στήθος όταν η ομάδα μας ξεκινούσε τις προσπάθειές της για να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας.

  Στη Νίκη, που αποδέσμευσαν τέσσερα βασικά στελέχη της περασμένης περιόδου, εκτός του Παπαγερίδη περιμένουν τις αποδεσμεύσεις των αδερφών Ισπιριάννη (παίρνουν ήδη μέρος στην προετοιμασία) από την προηγούμενή τους ομάδα ενώ έχουν ακόμη μία μεταγραφή στα σκαριά προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενίσχυση της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Αν όλα πάνε καλά στο στρατόπεδο των πρασίνων αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν, αν και με μειωμένο κατά πολύ το μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, να παρουσιάσουν μια αν όχι καλύτερη το ίδιο ισχυρή ομάδα με πέρσι.

  Παρακάτω φώτο από την καριέρα του Φ.Παπαγερίδη συνολικά αλλά και από προηγούμενες του ομάδες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.