Μετά από αρκετές ημέρες διαδικαστικών θεμάτων για το σύλλογο, ήρθε ο καιρός για τον προπονητή Γ.Βούλγαρη (με τον οποίο ολοκληρώθηκε χθες και τυπικά η συμφωνία για τη νέα σεζόν) και τη διοίκηση, να ξεκινήσει ο από κοινού σχεδιασμός της νέας χρονιάς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο πράσινο στρατόπεδο.

Στόχος των ανθρώπων της Νίκης είναι να ολοκληρώσουν πρώτα τις επαφές με όσους ποδοσφαιριστές ανήκουν στην ομάδα από την προηγούμενη σεζόν προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα ένας κορμός γύρω από τον οποίο θα δομηθεί το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Η λογική πάνω στην οποία θέλουν να κινηθούν οι πράσινοι δεν διαφέρει από αυτή της προηγούμενης χρονιάς καθώς ο χαρακτήρας που μετά από χρόνια απέκτησε η ομάδα, με το 80%-90%  των ποδοσφαιριστών να είναι από την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, έδειξε πως έχει πολύ θετική επιρροή στην εικόνα των πρωτευουσιάνων μέσα και έξω από το γήπεδο.

Προτεραιότητα για το σχεδιασμό έχει ο αριθμός του ρόστερ καθώς κρίθηκε απαραίτητο αυτό αν μην ξεπερνά τους 22-23 ποδοσφαιριστές προκειμένου η δουλειά προπονητή και ποδοσφαιριστών να γίνεται όσο το δυνατόν πιο αποδοτική. Έτσι μια σκέψη των ανθρώπων της Νίκης είναι να στηρίξει ομάδες της γύρω περιοχής που έχουν τυχόν ανάγκη από έμψυχο δυναμικό προκειμένου να δώσει και τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής αλλά και εμπειρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της.

Εξάλλου με την ακαδημία να αριθμεί ήδη πάνω από 70 αθλητές κάθε ηλικίας δεν θα αργήσει η στιγμή που οι πράσινοι θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη να «ψήσουν» τους αυριανούς πρωταγωνιστές  της ομάδας της πόλης μας. Συζητήσεις σε φιλολογικό επίπεδο με διοικήσεις ομάδων του δήμου μας που έχουν την ίδια αντίληψη γύρω από το ποδόσφαιρο με αυτή των ανθρώπων της Νίκης έχουν γίνει και  οι όποιες συνεργασίες προκύψουν θα είναι για το καλό τόσο των ομάδων όσο και των ποδοσφαιριστών.

Επιπλέον ένα μεγάλο στοίχημα για τη χρονιά που ξεκινά θα είναι η επιλογή των κατάλληλων μεταγραφών προκειμένου όσοι φορέσουν τη φανέλα με τη θεά Νίκη στο στήθος να βοηθήσουν ουσιαστικά  συμπαίχτες και προπονητή ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή που οι πράσινοι ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τους παλαιότερους στην ομάδα ο προπονητής θα έχει μια καλύτερη εικόνα για τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση το ρόστερ και θα κληθεί τις όποιες φιλολογικές συζητήσεις έχει ήδη κάνει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να τις ολοκληρώσει κινούμενος πάντα στα οικονομικά πλαίσια που, δυστυχώς, θα είναι για άλλη μια χρονιά περιορισμένα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, παρά την οικονομική κατάσταση των ημερών, ελπίζουν να καταφέρουν να στήσουν και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει για τους τρεις βαθμούς κάθε Κυριακή και σαν στόχο θα έχει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα του νομού, το οποίο αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.