Παίχτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Συρόπουλος. Ο πρώην μέσος της Ακάνθου συμφώνησε χθες με τη διοίκηση του συλλόγου και πήρε μέρος και στην προπόνηση τω πρασίνων.

 Με τον ποδοσφαιριστή που είναι παλιός γνώριμος στο κοινό του Πολυγύρου καθώς έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της Νίκης υπήρχε φλερτ αρκετών ημερών μέχρι τη χθεσινή θετική κατάληξη. Έτσι ο Γ.Βούλγαρης θα έχει στη διάθεσή του ακόμη έναν πολύ καλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στην 1ή κατηγορία της Χαλκιδικής. Ο γεννημένος το 1986 μέσος που έχει περάσει εκτός των άλλων από νέους Άρη και Βατανιακό αναμένεται να δώσει ενέργεια και δύναμη στο κέντρο των πρασίνων συνθέτοντας με τους Παπαγερίδη-Ζούνη-Δημούδη-Βούλγαρη μια πολύ καλή μεσαία γραμμή.

 Εκτός αυτού ολοκληρώθηκε και το σίριαλ με τους αδερφούς Ισπιριάνη οι οποίοι από σήμερα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστές της Νίκης. Με στόχο να δίνει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα η διοίκηση των πρασίνων συνεχίζει πάνω σε θεμελιώδης αρχές της να χτίζει, εκτός από το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Όλοι ευχόμαστε στα νέα αποκτήματα της ομάδας μας μια επιτυχημένη χωρίς τραυματισμούς χρονιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.