Ο αριθμός των συμμετοχών ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να μην δείχνει πολλά σαν στατιστικό αλλά καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αφοσίωσή του στον σύλλογο.

Ο Σεβαστάς με 174 συμμετοχές αποτελεί τον ακούραστο φρουρό της εστίας της Νίκης και φαίνεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πόσο αγάπησε και αγαπήθηκε από την ομάδα αυτά τα χρόνια!

Ακολουθεί ο Ζούνης με 167 συμμετοχές, που έχει χάσει έναν μικρό αριθμό αγώνων κυρίως λόγω τραυματισμών αλλά παραμένει στυλοβάτης της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδων, 24 ώρες το 24ωρο. Επόμενος στην λίστα ο Χλιάπας με 156 συμμετοχές και παρά το ότι συχνά ταλαιπωρείται από ένα χρόνιο πρόβλημα στους αστραγάλους είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα. Ενώ το γκρουπ των 100+ συμμετοχών κλείνει με τον Γραμμένο (105) και τον Γιουβανάκη (100) που βρίσκονται από την αρχή αυτής της προσπάθειας δίπλα στην ομάδα.

Από τους παίχτες με λιγότερες από 100 συμμετοχές πρώτος είναι ο coach Βούλγαρης με 74 που τις έχει συμπληρώσει σε μόλις δύο χρόνια παρουσίας στα τελευταία πέντε που γίνεται αναλυτική καταγραφή. Ενώ ακολουθούν οι υπόλοιποι παίχτες του roster με περίπου 40-50 συμμετοχές ο καθένας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αριθμό συμμετοχών προσμετράται η συμμετοχή έστω και για 1 λεπτό στο σύνολο των αγώνων (φιλικών, πρωταθλήματος, κυπέλλου) που πήρε μέρος η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλαδή από την πτώση της από την Δ” Εθνική.

Τα σχόλια είναι κλειστά.