Η περίοδος προετοιμασίας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι προ των πυλών. Στο στρατόπεδο των πρασίνων όλοι περιμένουν την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο την ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ. , μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα με ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στις ηλικίες τους και αναμένεται πολλοί από αυτούς να γίνουν επαγγελματίες στα επόμενα 1-2 χρόνια.

Αυτός ο αγώνας θα είναι και το τελευταίο φιλικό τεστ εκτός και αν στην κλήρωση της Τετάρτης 27/8 για το κύπελλο Χαλκιδικής  η Νίκη περάσει απ ευθείας στον επόμενο γύρο. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν σκέψεις για ακόμη ένα φιλικό ώστε να μην υπάρξει αγωνιστική απραξία το Σαββατοκύριακο 6-7/9 για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη.

Με τους ρυθμούς στην χθεσινή προπόνηση να πέφτουν οι πράσινοι ετοιμάζονται λοιπόν για το μεγάλο φιλικό του Σαββάτου (18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου στις κερκίδες του οποίου αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε ένα πολύ δυνατό σύνολο που ανεξάρτητα από την ηλικία δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα εδώ και χρόνια καθώς ο σύλλογος που ανήκει είναι από τους πλέον οργανωμένους στα τμήματα υποδομής σε όλες τις ηλικίες έχοντας ακόμα και διεθνείς επιτυχίες παίρνοντας μέρος σε τουρνουά μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από χθες πάντως, όταν και έγινε γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Ασλανίδη (ρήξη χιαστού), η ψυχολογία όλων όσων απαρτίζουν το σύλλογο έχει κλονιστεί καθώς το πλήγμα είναι μεγάλο. Στα λίγα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της Νίκης ο Ασλανίδης πρόλαβε να δείξει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη απώλεια στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός αυτού ο Ασλανίδης με τον χαρακτήρα του και την εν γένει συμπεριφορά του είχε από τις πρώτες μέρες κερδίσει τους συμπαίχτες του στα αποδυτήρια και όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει ποτέ από την ομάδα. Η απουσία του από τους πράσινους θα είναι μεγάλη καθώς ο τραυματισμός του χρειάζεται αρκετό χρόνο όμως όλοι ελπίζουν να τον δουν ξανά δυνατό και υγιή με τα πράσινα στην κορυφή της επίθεσης της Νίκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.