Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η χθεσινοβραδινή συνάντηση των ανθρώπων της Νίκης με δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα δεν θα αποκαλύψουμε πριν την ενδεχόμενη οριστική συμφωνία μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών, για τους οποίους η ομάδα μας έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό.

 Στο ραντεβού που έγινε στη Θεσσαλονίκη το παρών έδωσε και ο νέος προπονητής της ομάδας μας κ. Γιώργος Βούλγαρης προκειμένου να γίνει μία πιο διεξοδική συζήτηση γύρω από τους στόχους και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά. Τα νέα αναμένεται να είναι σύντομα τελεσίδικα είτε θετικά είτε αρνητικά, με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν πως όλα θα πάνε καλά και για τις δύο περιπτώσεις μεταγραφών με κάποια μικρά θέματα να πρέπει να ρυθμιστούν πριν «πέσουν οι υπογραφές».

 Για όλες τις εξελίξεις για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη κίνηση από το στρατόπεδο των πρασίνων το επίσημο site της ομάδας θα είναι αυτό που θα ενημερώσει, όπως πάντα πρώτο, τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.