Ακόμη μία μακρινή εξόρμηση (2ή συνεχόμενη μετά το Στρατώνι) περιμένει την Νίκη την Κυριακή για την εκτός έδρας αναμέτρηση  με αντίπαλο τον Αιγέα Παλλήνης. Τα σχεδόν 70 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις 2 ομάδες θα μπορούσαν κάλλιστα να χωρίζουν ομάδες διαφορετικών νομών. Παρ όλα αυτά η συγκεκριμένη μετακίνηση δεν θα είναι η μεγαλύτερη για τους ποδοσφαιριστές του κ. Παντελή Κοντούτσικου στο φετινό πρωτάθλημα καθώς το ταξίδι μέχρι την Συκιά για την 27ή αγωνιστική μπορεί να αργεί ακόμη αλλά είναι με διαφορά (περίπου 90 χλμ) το πιο μακρινό και ταυτόχρονα κουραστικό δρομολόγιο.

Με δεδομένη την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (16:00 μμ) καταλαβαίνει κανείς πως η αποστολή του παιχνιδιού ταξιδεύοντας για τη νοτιότερη έδρα του Νομού, θα πρέπει να αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής και θα επιστρέψει αργά το απόγευμα, ελπίζοντας όλοι μας με τους υπέρ-πολύτιμους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της.

Στα αγωνιστικά με 2 προπονήσεις να απομένουν (Πέμπτη-Παρασκευή) ο προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει τιμωρημένους ποδοσφαιριστές για αυτή την αγωνιστική, αν και ο ίδιος θα πρέπει για ακόμη ένα παιχνίδι να μείνει μακρυά από τον πάγκο καθώς ισχύει για ακόμη δύο παιχνίδια η τιμωρία των 4 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε. Τέλος όλοι στην οικογένεια της ομάδας ελπίζουν να δουν τους τραυματίες Χλιάπα και Γιουβανάκη να βγάζουν τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Χοχασβίλι που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα και έπαιξε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του περασμένου αγώνα φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.