Μια ακόμη απώλεια βαθμών, την τρίτη σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις, επιφύλασσε η 10ή αγωνιστική της Α” Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία όπως είναι φυσικό στο στρατόπεδο των πρασίνων επικρατεί απογοήτευση.

 Ήταν ένας αγώνας που οι πρωτευουσιάνοι σκεφτόταν μόνο τη νίκη, όμως δεν το έδειξαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς τα πολλά νεύρα από το απρόσμενο 0-1 και η αγωνιστική  απειθαρχία κόστισαν τελικά 2 βαθμούς. Παρότι η Νίκη ξεκίνησε νωθρά είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ και ένα δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ, πριν η μοναδική τελική προσπάθεια των φιλοξενουμένων  σε ολόκληρο το 90λεπτο στην εστία του Σεβαστά καταλήξει με τη βοήθεια του αέρα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα των πρασίνων.

 Η συνέχεια ήταν πολύ κακή για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη που έδειξαν να αποπροσανατολίζονται και να μην μπορούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Παρ όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν λίγο πριν το ημίχρονο να ισοφαρίσουν με τον Χαρέλη μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ.

 Το πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε να δίδαξε πολλά στους πράσινους οι οποίοι στην επανάληψη συνέχισαν να είναι φλύαροι και χωρίς ουσία στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού τους. Η προώθηση του Συρόπουλου, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, στα χαφ βοήθησε στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου και έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις μεταβιβάσεις όμως η υπεροχή των πρασίνων δεν μεταφραζόταν σε τελικές προσπάθειες που θα προβλημάτιζαν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Εκτός αυτού η Νίκη δεν εκμεταλλεύτηκε, για ακόμη μία φορά της στημένες φάσεις που εκτέλεσε.

 Η ανάπτυξη από τα πλάγια δεν ήρθε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις αν και το παιχνίδι βοηθούσε τα πλάγια μπάκ των πρασίνων ώστε να βρουν χώρους και να έχουν πιο ενεργό ρόλο στις επιθέσεις της ομάδας. Οι Ζούνης από τα δεξιά και Δημούδης από τα αριστερά δεν τροφοδοτήθηκαν παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις και έτσι καταστάσεις υπεραριθμίας στην αντίπαλη περιοχή δεν ήρθαν παρά μόνο από αδράνεια των αντιπάλων και όχι οργανωμένες προσπάθειες. Οι στιγμές που οι πράσινοι έδειξαν υπομονή αλλάζοντας περισσότερες από 5 πάσες ήταν η εξαίρεση.

 Στο τελευταίο μόνο δεκάλεπτο η Νίκη πάτησε γκάζι και έβαλε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας φάσεις που θα μπορούσαν να της έχουν δώσει τους 3 βαθμούς όμως η αστοχία των επιθετικών της σε τρεις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες έκρινε τελικά την αναμέτρηση.

 Τα στατιστικά δείχνουν απόλυτη υπεροχή για τους πράσινους με μεγάλη κατοχή μπάλας δύο δοκάρια και 3 χαμένα τετ-α-τετ, όμως οι αριθμοί δεν λένε αλήθεια όσον αφορά την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης μέσα στις 4 γραμμές και η ισοπαλία είναι κυρίως αποτέλεσμα αυτής και όχι της αστοχίας. Εξάλλου η κακή απόδοση της Νίκης έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Η συνέχεια αναμενόταν έτσι και αλλιώς δύσκολη και θα πρέπει όλοι μαζί, προπονητής και ποδοσφαιριστές, να αλλάξουν το κλίμα και να βρουν στα επόμενα παιχνίδια το σθένος να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα. Εξάλλου ο χρόνος μέχρι το επικείμενο ντέρμπι στα Μουδανιά είναι λίγος και ο αγώνας αυτός τόσο βαθμολογικά όσο και για λόγους γοήτρου ένας από τους  σημαντικότερους της χρονιάς.

-
22 Νοεμβρίου 2015
Σκορ: 1 - 1

Έκθεση Αγώνα

Δείτε βίντεο του αγώνα εδώ

Εντεκάδα

Σεβαστάς Στέφανος
Αστεριάδης Γιώργος
8. Συρόπουλος ΚώσταςΚίτρινη Κάρτα
Χλιάπας Αλέξανδρος
Δημούδης Βασίλης
Ζούνης Κυριάκος
8. Najdovski Νίκος
9. Χαρέλης ΓιώργοςΓκολ
Βούλγαρης ΓιώργοςΚίτρινη Κάρτα
Κακούρος Γιώργος
Αγγελής Γιώργος

Αλλαγές

Ισπιριάνης ΓιάννηςΑλλαγή
Γραμμένος Χρήστος
14. Θεολόγου Στέλιος
Θεολόγου Γρηγόρης
Ισπιριάνης Γιώργος
Σουσούρας ΓιάννηςΑλλαγή

Τα σχόλια είναι κλειστά.