Λίγες μόνο κουβέντες ήταν αρκετές για δώσουν τα χέρια η Διοίκηση της Νίκης με τον εκλεκτό της και νούμερο ένα επιλογή για τη θέση του προπονητή της ομάδας για τη νέα σεζόν. Στο πρόσωπο του Γ. Βούλγαρη η ομάδα του Πολυγύρου πιστεύει πως βρίσκει τον ιδανικό άνθρωπο για να καταφέρει να ξαναδώσει ταυτότητα στο αγωνιστικό τμήμα. Εξάλλου εδώ και καιρό στους κύκλους της ομάδας συζητιόταν και είχε τεθεί ως απόλυτη προτεραιότητα η  στελέχωση της ομάδας με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Πολυγύρου. Γεγονός που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εμφανές στις χρονιές που μας έρχονται.

Πλέον, με όλο τον χρόνο μπροστά του μέχρι την αρχή του νέου πρωταθλήματος, ο προπονητής σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να οικοδομήσουν ένα σύνολο αξιόμαχο με βλέψεις για ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα καταφέρει να ξαναφέρει όσο πιο μαζικά γίνεται τον κόσμο στο γήπεδο. Με τα αποτελέσματα να μην είναι αυτοσκοπός και ένα πλάνο τριετίας η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να στηρίξει μια προσπάθεια της οποίας οι πρωταγωνιστές θα είναι κατά κύριο λόγο οι ποδοσφαιριστές του τόπου μας.

Ο κ. Βούλγαρης γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πολύγυρο επιστρέφει στην ομάδα της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει σε όλα τα ηλικιακά τμήματα (Παίδων,Νέων,Ανδρών-Α’Κατηγορία και Δ” Εθνική), έχοντας κατακτήσει τίτλους και αναλαμβάνει, με πολύ όρεξη για δουλειά,  το ρόλο του παίχτη-προπονητή. Με παρακαταθήκη την πολύ καλή πορεία των ομάδων του τα προηγούμενα χρόνια, πιάνει δουλειά σαν πρώτος προπονητής της Ανδρικής και γίνεται έτσι ο νεαρότερος σε ηλικία (28 χρ.) προπονητής στην μακρόχρονη ιστορία της Νίκης! Η απόφαση της διοίκησης, η οποία και αυτή αποτελείται από νεαρά κυρίως άτομα, φανερώνει, εκτός όλων των άλλων, τη φιλοσοφία του Δ.Σ. να εμπιστευτεί ανθρώπους καταρτισμένους με φιλοδοξίες, πάθος για το αντικείμενο και θέληση για εξέλιξη.

Η Νίκη μπαίνει σε νέα εποχή, επιστρέφει στα χέρια ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει μέσα στην οικογένεια της ομάδας και δείχνει πως ξέρει να ανταμείβει και να αναγνωρίζει την αξία των μελών της. Η δική μας Νίκη, η ομάδα της οποίας τη φανέλα έχουν φορέσει οι πατεράδες, τα αδέρφια και οι φίλοι πολλών από εμάς, ξαναγίνεται με σταθερά βήματα η ομάδα όλου του Πολυγύρου και όλοι ευελπιστούν πως θα τη δούνε να μεγαλουργεί ξανά μέσα από τις προσπάθειες και τον ιδρώτα των δικών μας παιδιών.

Για την ομάδα της γειτονιάς μας, για την ομάδα της πόλης μας, για την ομάδα της καρδιάς μας!

iΠάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Τα σχόλια είναι κλειστά.