Η Νίκη ολοκλήρωσε την ενίσχυσή  της υπογράφοντας δελτία με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της για τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες. Έτσι η διοίκηση και ο προπονητής είναι πλέον απαλλαγμένοι από το πρώτο σκέλος που αφορούσε το στήσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά όσον αφορά τις επιλογές προσώπων που έρχονται για να πλαισιώσουν τους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στη Νίκη από τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην προετοιμασία που ξεκινάει σε 2 εβδομάδες.

Ο Γ. Κυριαφίνης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και μετά από μια γεμάτη χρονιά με την Ελπίς Βραστάμων με 27 συμμετοχές όλες σαν βασικός, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον κ. Βούλγαρη τόσο με την εμπειρία του από τα πολλά χρόνια στην Α΄κατηγορία όσο και με τα φυσικά του προσόντα.

Μαζί του έρχεται και ένας πρώην συμπαίχτης του ο Β. Δημούδης. Είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προέρχεται και αυτός από μια γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές και ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με τους οποίους η Νίκη θέλει να χτίσει το μέλλον της.

Τέλος οι πράσινοι  ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους με την απόκτηση του Α. Τσιότρα. Ο ηλικίας 17 ετών ποδοσφαιριστής  μετά από μία πολύ καλή για εκείνον χρονιά στον Χολομών Ρ.Π. στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας έρχεται να δουλέψει σε υψηλότερο επίπεδο και όλοι ελπίζουν να καταφέρει  να δείξει το ταλέντο του και με τα χρώματα της ομάδας μας.

Στους κόλπους της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τη χρονιά που ξεκινάει και όλοι πιστεύουν πως το μείγμα των πολύ καλών έμπειρων ποδοσφαιριστών με τους καλύτερους νέους ταλαντούχους από την ευρύτερη περιοχή της Πόλης μας θα πετύχει τους στόχους της ομάδας και θα ξαναφέρει όσο πιο μαζικά γίνεται τον κόσμο του Πολυγύρου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.