Μόνο εύκολο δεν είναι το πρόγραμμα της Νίκης το προσεχές διάστημα, καθώς έχει δύο ανοικτά «μέτωπα» μπροστά της και οι αναμετρήσεις είναι… φωτιά. Οι παίχτες της ομάδας καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν και αν μη τι άλλο η πρόκληση είναι μεγάλη.

Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα του Γιώργου Βούλγαρη είναι αναγκασμένη να παίζει συνεχώς και από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 του ίδιου μήνα έχει να δώσει 3 αγώνες, όπου συμπεριλαμβάνονται τα ντέρμπι του πρωταθλήματος με Βαρβάρα και Στρατώνι και ο ημιτελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής, ξανά με τον Αετό Βαρβάρας.

Από αυτά τα ματς, τα δύο είναι εκτός έδρας και μόνο ένα στο γήπεδο του Πολυγύρου και σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Νίκης την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αρχή γίνεται σήμερα Κυριακή 1 Φεβρουαρίου (15:00) με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας ενώ μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου) έχει οριστεί και ο μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου στην Βαρβάρα. Τέλος την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί και το παιχνίδι μέσα στην έδρα του Στρατωνίου.

Οι «απαντήσεις» στο χορτάρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.