Ολοκληρώθηκε η 5ή αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, με την 4ή να βρίσκεται σε εκκρεμότητα μετά την αναβολή της πριν δύο εβδομάδες. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι έγινε στα γήπεδα του νομού το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου καθώς και τα γενικά στατιστικά.

-Αυτή η αγωνιστική εκτός του γνωστού, λόγω μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα των Ν. Πλαγίων, «ρεπό» για την εκάστοτε ομάδα είχε ακόμη ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα χαρτιά καθώς ο φιλοξενούμενος Αιγέας δεν προσκόμισε τα δελτία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ιερισσό. Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια του προγράμματος είχαμε 5 νικήτριες ομάδες και έναν αγώνα που έληξε ισόπαλος

-Την κορυφή μετά από 4 αγώνες μοιράζονται Α.Ο Σημάντρων και Π.Ο. Μουδανιών με 12 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται 5 ομάδες με 9 βαθμούς η κάθε μία. Παρ όλα αυτά καμία ομάδα δεν έχει κάνει εντός γηπέδου 4 νίκες καθώς οι δύο πρωτοπόροι έχουν πάρει νίκες στα χαρτιά στα ρεπό τους 1ή και 2ή αγωνιστική αντίστοιχα.

-Τρεις ομάδες (Κασσάνδρα-Φούρκα-Σάρτη) ισοβαθμούν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό.

-Μόλις δυο ισοπαλίες (ποσοστό 7%) έχουν εμφανιστεί έως τώρα σε σύνολο 27 αγώνων (χωρίς να υπολογίζονται τα ρεπό), παρότι έχουν γίνει ήδη αρκετά παιχνίδια ντέρμπι, στα οποία όμως είχαμε μόνο νικητές και ηττημένους. Αυτό σημαίνει πως από του 81 διαθέσιμους πόντους για το σύνολο αυτών των παιχνιδιών έχουν «μοιρασθεί» οι 79 δηλαδή ποσοστό 97,5%!!

-Καλύτερη άμυνα και επίθεση για τον Α.Ο Σημάντρων που δεν έχει δεχθεί ακόμη τέρμα και έμεινε μόνος του σ΄ αυτή την κατηγορία (το Στρατώνι  δέχθηκε το πρώτο του τέρμα στην ήττα από τον Πολύγυρο αυτή την αγωνιστική) ενώ έχει πετύχει 9 (3 Μ.Ο. ανά παιχνίδι)

-Χειρότερη επίθεση για τον Αετό Φούρκας με μόλις ένα γκολ.

-Χειρότερη άμυνα για τον Α.Ο Σάρτης με 12 γκολ παθητικό.

-Καλύτερη αναλογία γκολ-βαθμών για τη Νίκη με κάθε γκολ που πετυχαίνει να αντιστοιχεί σε 3 βαθμούς!!!

-Χειρότερη αναλογία γκολ-βαθμών για τον Α.Ο. Σάρτης με κάθε γκολ να αντιστοιχεί σε 0,25 βαθμούς.

 Ο πίνακας με τα αποτελέσματα της 5ής αγωνιστικής:

graphic-scores-table-

Τα σχόλια είναι κλειστά.