Τον Αιγέα Παλλήνης αντιμετωπίζει η ομάδα μας στην ερχόμενη 6η αγωνιστική για την Α΄κατηγορία Χαλκιδικής. Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο του Πευκοχωρίου. Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα του αντιπάλου απουσιάζει η νίκη και ο απολογισμός του είναι 0 N-1 I-4 H με τον μοναδικό του βαθμό να έρχεται στην έδρα της Ελπίς Βραστάμων τη δεύτερη αγωνιστική (1-1).

Με συνολικά τέρματα 4Υ-11Κ ο Αιγέας είναι η ομάδα με τη, μέχρι στιγμής, δεύτερη χειρότερη επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα σε αυτό το πρώτο 1/6 του πρωταθλήματος. Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Πευκοχωρίου γνώρισε ισάριθμες ήττες από Στρατώνι και Αρναία με 1-2 και 1-3 αντίστοιχα.

Μπορεί η εικόνα του αντιπάλου να δείχνει μια ομάδα που θα παλέψει την κατηγορία όμως σε καμία περίπτωση το έργο των ποδοσφαιριστών του κ. Παντελή Κοντούτσικου δεν θα είναι εύκολο. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ομάδα της Κασσάνδρας μιλούν για ένα αξιόμαχο σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια και ειδικά στην έδρα του χάνει δύσκολα. Μεγάλο παράδειγμα η, τελευταία εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρναίας όπου οι γηπεδούχοι με δυο δοκάρια και χαμένο πέναλτυ δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την ήττα με 1-2.

Στην προιστορία την τελευταία φορά που Αιγέας και Νίκη συναντήθηκαν στο Πευκοχώρι, την περίοδο 2011-12, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 και μάλιστα ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-1 με ένα γκόλ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και σκόρερ τον μετέπειτα παίχτη της Νίκης Δημήτρη Τότσα μετά από ασσίστ του ποδοσφαιριστή τότε, και σημερινού προπονητή του Αιγέα, Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.