Συμπληρώθηκαν χθες 2 μήνες αγωνιστικής δράσης στην Α΄κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και πλέον για τις περισσότερες ομάδες υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τη δυναμικότητά τους. Η Τρίγλια που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα και έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την Κρήνη με σκόρ 2-7 είναι δίκαια στην κορυφή και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Αετός Βαρβάρας που πέρασε μόνος 2ος και είναι ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης είναι μια πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια με καλή επιθετική λειτουργία αλλά όχι τόσο καλή αμυντική αφού κατά μέσο όρο πετυχαίνει 2 γκόλ ανα αγώνα και δέχεται 1. Τέλος το Στρατώνι βρίσκεται ψηλά,στην 3η θέση, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Για την ομάδα μας η πρωτιά στις ισοπαλίες είναι μια θλιβερή πραγματικότητα. Με 5 αγώνες χωρίς ήττα να μας προσφέρουν μόλις 5 βαθμούς η 8η θέση είναι κρίνεται φυσιολογική,παρά την μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή στην έδρα του πρωτοπόρου. Αν κανείς εξαιρέσει το 3-0 ανευ αγώνος της πρώτης αγωνιστικής η ομάδα πετυχαίνει, σε κάθε επόμενο ματς, ένα γκόλ μέσο όρο όσα ακριβώς δέχεται. Είναι η ομάδα της οποίας οι αριθμοί περιγράφουν με ακρίβεια το προφίλ της.

Αντιθέτως η πιο απρόβλεπτη ομάδα είναι αυτή του Τορωναίου Συκιάς. Με 4-0-4 δείχνει ικανή για το καλύτερο (ειδικά στην έδρα της) αλλά και το χειρότερο. Είναι η μόνη ομάδα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-2) και ένα βαθμό πάνω από τη Νίκη έχοντας τα ίδια γκόλ ενεργητικό.

Καλύτερη επίθεση αλλά και καλύτερη διαφορά τερμάτων για την Τρίγλια με 28-9 τέρματα.Καλύτερη άμυνα για το Στρατώνι με 4 γκόλ παθητικό ενώ χειρότερη επίθεση και άμυνα αυτή του Αετού Φούρκας με 6 γκόλ ενεργητικό και 21 παθητικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  (0-3)α.α.
ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (2-2)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  (2-7)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  (5-0)
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  (1-3)
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  (2-2)
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  (0-2)
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  (1-0)

 

και η βαθμολογία σε 8 αγώνες:

bathmologia se 8 agwnes

Τα σχόλια είναι κλειστά.