Ξεκινάει από αύριο Σάββατο η αγωνιστική δράση για τους πιτσιρικάδες της Νίκης. Μετά την έναρξη των προπονήσεων πριν περίπου ένα μήνα ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας αθλητές να φορέσουν ξανά τις φανέλες με τη θεά Νίκη στο στήθος και να μας εκπροσωπήσουν για ακόμη μία σεζόν στα αναγνωρισμένα και πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη.

 Φέτος οι ομάδες μας θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό κέντρο «Κανονιέρηδων» στον Εύοσμο. Εκεί κάθε τμήμα ξεχωριστά θα έχει την ευκαιρία  να αντιμετωπίσει αθλητές αντίστοιχων ηλικιών και οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ανδρικής μας ομάδας  να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους. Πάντα υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Λευτέρη Δημητριάδη και με νέο υπεύθυνο τον κ. Λεωνίδα Κλάψα οι ομάδες των πρασίνων υπόσχονται και φέτος σε όλους εμάς, γονείς-προπονητές-διοίκηση-φιλάθλους, πολλές όμορφες στιγμές τόσο μέσα από τα ταξίδια κάθε Σάββατο όπου όλη η αποστολή γίνεται μια οικογένεια όσο φυσικά και μέσα από τα παιχνίδια.

 Για αύριο το τμήμα junior με παιδιά ηλικιών κάτω των 11 (U11) ντεμπουτάρει στις 12:00 ενώ το παιδικό τμήμα (U15) στις 13:00. Τα πάντα από πλευράς οργάνωσης είναι έτοιμα με το λεωφορείο της αποστολής να αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πολυγύρου στις 10:30.

 Όλοι ευχόμαστε σε γονείς και προπονητές καλή δύναμη για τη νέα σεζόν με υγεία και επιτυχίες για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους. Ελπίζουμε στο τέλος και της φετινής σεζόν να έχουμε όλοι μας, ο καθένας από τη μεριά του, βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη των χαρακτηριστικών των παιδιών μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα και είμαστε σίγουροι πως τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας θα μας κάνουν ξανά υπερήφανους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.