Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης οι πράσινοι υποδέχονται αύριο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου, τέσσερις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, την ομάδα του Στρατωνίου.

Η ομάδα του Γ. Βούλγαρη διανύει μια πολύ καλή περίοδο με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία έχοντας πετύχει στα τελευταία αυτά παιχνίδια 11 γκολ ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα και θέλει ανάλογη συνέχεια και στο αυριανό δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι.

Οι βαθμοί που χωρίζουν τους δύο αντιπάλους είναι πολλοί (35 -11) όμως όλοι στα αποδυτήρια των γηπεδούχων γνωρίζουν πως αυτοί οι αγώνες κρύβουν παγίδες και χρειάζεται να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Εξάλλου η μία από τις τρεις ήττες της σεζόν για την Νίκη ήταν στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Στα αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και οι πρωτευουσιάνοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις στην προσπάθειά τους να κλείσουν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς εν όψει πλέι οφ.

spasic anak (1)

Επιπλέον, μετά από μάχη με το χρόνο, το δελτίο του Σπάσιτς εκδόθηκε κανονικά και ο ποδοσφαιριστής έχει από σήμερα και επίσημα  δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας, που από τα μέσα της εβδομάδας τον είχε στη διάθεσή του στις προπονήσεις, θα κρίνει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για το ντεμπούτο του έμπειρου μέσου το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν θα αργήσει με βάση την καλή φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η βαθμολογία και το αυριανό πρόγραμμα:

βαθμολογία 18ηπρογραμμα 19η

Τα σχόλια είναι κλειστά.