Με μοναδικό στόχο το 4 στα 4 εντός έδρας, η Νίκη υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου τον Φοίνικα Νικήτης. Μετά την πρόκριση επί του Π.Ο. Μουδανιών το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι στο Κυριακάτικο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

 Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ξέρουν πολύ καλά πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι, μετά και τα 120 αγωνιστικά λεπτά της Τετάρτης, απέναντι σε μια ομάδα που αν και είναι στις κάτω θέσεις της βαθμολογίας εμφανίζεται μαχητική και χάνει δύσκολα. Η μοναδική της νίκη για φέτος είναι εκτός,στην έδρα του Αιγέα στο Πευκοχώρι ενώ πέρυσι σαν νεοφώτιστη στην κατηγορία έφυγε από τον Πολύγυρο με το διπλό και μάλιστα με σκορ 0-2.

Εκτός αυτού ο προπονητής της Νίκης πρέπει να καλύψει και το κενό που αφήνει στη μεσαία γραμμή της ομάδας η απουσία του Α.Χλιάπα, ενός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των πρασίνων με βάση τη μέχρι τώρα απόδοσή του, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε την Τετάρτη.

Με στόχο λοιπόν μια καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με τη νίκη, η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα, χωρίς άλλα προβλήματα, την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο οποίο διαιτητής ορίστηκε ο κ. Δημητριάδης  με βοηθούς τους κ.Κουρίδη και Γκαντίνο.

Οι πράσινοι ευελπιστούν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να καλύψουν την απώλεια βαθμών της προηγούμενης αγωνιστικής προσθέτοντας ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα συνιστά πισωγύρισμα και κανείς από τους ανθρώπους της Νίκης δεν θέλει ούτε να σκέφτεται κάτι τέτοιο καθώς η συνέχεια παραμένει δύσκολη και τα νικηφόρα αποτελέσματα απαραίτητα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε συνοπτικά τι λένε οι αριθμοί για τους δύο αντιπάλους:

head to head me nikiti

Τα σχόλια είναι κλειστά.