Με πολλά παιχνίδια να απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Χαλκιδικής, το να κάνει κανείς υποθέσεις για την εξέλιξη στη μάχη του τίτλου είναι σίγουρα παράτολμο καθώς τα περισσότερα παιχνίδια έχουν το χαρακτήρα ντέρμπι και τα αποτελέσματά τους δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν.

Ήδη η κατάσταση στην κορυφή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στην πρώτη μέρα της 11ής αγωνιστικής άλλαξε, με τον Π.Ο. Μουδανιών να εκμεταλλεύεται το στραβοπάτημα του Α.Ο. Σημάντρων και να περνάει πρώτος στη βαθμολογία με έναν παραπάνω βαθμό. Στη δεύτερη θέση ο Α.Ο.Σ. έχει πλέον και συγκάτοικο καθώς το Στρατώνι έφυγε με το 2πλό από την έδρα της Πορταριάς.

Με βάση το πρόγραμμα και της επόμενης αγωνιστικής οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ξέρουν πως είναι πολύ πιθανό πλέον με νίκη σήμερα (15:00 Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου) επί του Αετού Φούρκας την επόμενη Κυριακή να είναι στις 5 πρώτες ομάδες του της βαθμολογίας έχοντας καλύψει εν μέρη τη απόσταση από την κορυφή.

Συνηθίζεται να λέγεται πως τα παιχνίδια με τους θεωρητικά κατώτερους είναι μεγάλης σημασίας, όμως στην προκειμένη περίπτωση η φράση δεν είναι ένα κλισέ αλλά μια μεγάλη αλήθεια. Η Νίκη χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς όχι μόνο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία αλλά και να πάει με καλή ψυχολογία στον προημιτελικό της Τετάρτης για το νοκ άουτ αγώνα με τον Διγενή.

Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό ξεκινά από τη ισοπαλία και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, σοβαρότητα και συγκέντρωση επί 90 λεπτά προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη να αποδείξουν και σήμερα την ανωτερότητα τούς επί των αντιπάλων τους. Η βαθμολογία λέει πως το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Νίκη αλλά προκειμένου να μην υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο στραβοπατήματος όλοι σήμερα είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους και να αφήσουν μακρυά κάθε ίχνος υπεροψίας καθώς το ποδόσφαιρο μας έχει δείξει πως αν υποτιμήσεις οποιονδήποτε αντίπαλο μπορεί εύκολα να το πληρώσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.