Την Κυριακή 28/2 η Νίκη υποδέχεται τον πρωτοπόρο της Α” Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων προετοιμάζονται για το μεγάλο αυτό παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την τελευταία φορά (23/1) που οι πρωτευουσιάνοι αγωνίστηκαν στην έδρα τους με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Πορταριάς (2-0) για το πρωτάθλημα ενώ στις 27/1 έπαιξαν τον ημιτελικό κυπέλλου με την Τρίγλια. Έκτοτε έχουν δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και ένα σε ουδέτερο για τον τελικό του κυπέλλου, έχοντας 3 νίκες και μία ήττα που όμως έκρινε έναν ολόκληρο τίτλο. Εξάλλου για το 2016 αυτή θα είναι μόλις η 4ή φορά που η Νίκη θα είναι γηπεδούχος σε αγώνα οποιοσδήποτε διοργάνωσης.

 Για τους πράσινους τρέχει ένα σερί 4-2-0 στο πρωτάθλημα με την τελευταία ήττα να είναι στις 19 Δεκεμβρίου στην Καλλικράτεια. Οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη κλείνουν σχεδόν τρεις μήνες με μόλις δύο ήττες παθητικό σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

 Φυσικά, αυτό που έχουν όλοι σαν στόχο είναι να συνεχιστεί η καλή εικόνα της ομάδας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και την προσεχή Κυριακή σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι με μια από τις καλύτερες, αν όχι καλύτερη, ομάδα στο Νομό με πολλαπλάσιο μπάτζετ από αυτό των πρασίνων.

Πιθανότατα αυτό να είναι και το δυσκολότερο παιχνίδι από όλα όσο έχει δώσει μέχρι σήμερα η ομάδα και σίγουρα θα χρειαστεί όλοι να δώσουν την αγωνιστική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα παραπάνω από το 100% στις προπονήσεις και τον αγώνα.

Οι πράσινοι ευελπιστούν την Κυριακή να τύχουν ανάλογης με τον τελικό κυπέλλου συμπαράστασης από τους φιλάθλους τους και θέλουν όσο τίποτα άλλο να τους ανταμείψουν έστω και καθυστερημένα με ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μισό στην Κασσάνδρα ήταν ενδεικτικό του τρόπου που θέλουν ποδοσφαιριστές και προπονητής να αποδίδουν στο γήπεδο και μια ανάλογη εμφάνιση σε νοοτροπία, μαχητικότητα και αφοσίωση στο αγωνιστικό πλάνο μπροστά στο κοινό τους μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη υψηλότερους στόχους στο άμεσο μέλλον.

Η προϊστορία των 3 τελευταίων ετών με Στρατώνι :

προιστορια Graphic

Τα σχόλια είναι κλειστά.