Σχεδόν ένας μήνας έμεινε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Γ. Βούλγαρη και οι προσπάθειες όλων στη διοίκηση της Νίκης εντείνονται ώστε να συμπληρωθεί το πάζλ του αγωνιστικού τμήματος. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, παρά τις αλλεπάλληλες επαφές και τις πολλές διαπραγματεύσεις με διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, δεν προστέθηκε κάποιο νέο μέλος στην ομάδα με τις απαιτήσεις ορισμένων να κρίνονται υπερβολικές και ασύμφορες για τα δεδομένα της ομάδας του Πολυγύρου.

Από την άλλη, τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, υπάρχουν άλλες 5-6 περιπτώσεις παιχτών που απασχολούν του ιθύνοντες προκειμένου να κλείσουν 2-3 κενά και αναμένονται εξελίξεις αρχής γενομένης από σήμερα μετά και το αποψινό διοικητικό συμβούλιο.

Το σίγουρο είναι πως  οι άνθρωποι της Νίκης θα πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις με γνώμονα το αγωνιστικό και οικονομικό συμφέρον της ομάδας. Αν λοιπόν όλα πάνε κατ ευχήν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις και ο προπονητής θα έχει στη διάθεσή του ολοκληρωμένο ένα ρόστερ περίπου 25 ποδοσφαιριστών και αρκετά χρονικά περιθώρια προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα και να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Νομό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.