Στο θεσμό του κυπέλλου και στον νοκ-άουτ εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Π.Ο. Μουδανιών για τη φάση των 16 στρέφουν όλη τους την προσοχή στο στρατόπεδο των πρασίνων. Το παιχνίδι έχει οριστεί, μετά από μία αναβολή, για μεθαύριο Τετάρτη 29/10 με σέντρα στις 14:30.

Οι δύο ομάδες που προέρχονται από απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες από τις 23 Μαρτίου του 2013, όταν ο Πολύγυρος επικρατούσε στο Δημοτικό Στάδιο με σκορ 2-1, με τον Θανάση Δημόπουλο στον πάγκο του, επί των μετέπειτα πρωταθλητών Χαλκιδικής εκείνης της περιόδου.

Παιχνίδια σαν και αυτό τραβάνε πάντα τα βλέμματα ολόκληρου του νομού καθώς οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων εκτός του ότι έχουν το χαρακτήρα ενός ντέρμπι με μεγάλη ιστορία, συνοδεύονται από πάθος και ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε Νίκη και Π.Ο.Μ είναι από τις ομάδες με τους περισσότερους τίτλους στην τοπική  Ένωση ενώ έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ακόμη και σε εθνική κατηγορία τη σεζόν 1973-74 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Μετά το πρωτάθλημα λοιπόν και το κακό αποτέλεσμα απέναντι στον Αετό Βαρβάρας οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη θα ψάξουν μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την πρόκριση στους 8 του θεσμού απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους και μάλιστα εκτός έδρας.

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται σήμερα με μία προπόνηση μετά το παιχνίδι του Σαββάτου και πριν από το μεθαυριανό, που όλοι περιμένουν με πολύ μεγάλη ανυπομονησία ελπίζοντας στο πλευρό τους να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης παρ ότι η ώρα έναρξης και μάλιστα σε εργάσιμη ημέρα, δεν βολεύει καθόλου τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που θα θελήσουν να βρεθούν στις κερκίδες του Σταδίου των Ν. Μουδανιών.

Θυμηθείτε τους δυο τελευταίους επίσημους αγώνες μεταξύ Νίκης και Π.Ο.Μ. από το αρχείο του nikipoligirou.gr :

-
23 Μαρτίου 2013
Σκορ: 2 - 1

Έκθεση Αγώνα

Νίκη γοήτρου και όχι μόνο η χθεσινή για την ομάδα μας με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΟ Μουδανιών, καθώς πλέον μοιραζόμαστε την 6η θέση με τον Τορωναίο Συκιάς, ένα μόλις βαθμό πίσω από την 5η θέση που υπό προυποθέσεις οδηγεί σε playoff για την ανάδειξη πρωταθλητή. Αυτή ήταν η 2η μόλις ήττα και η πρώτη εκτός έδρας μετά από ένα αήττητο σερί 19 αγώνων για τα Μουδανιά (αποτέλεσμα που δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η δεύτερη Τρίγλια) που κινδυνεύουν πλέον με μη απ ευθείας κατάκτηση του Τίτλου της Α” Ερασιτεχνικής.Τα γκόλ για την ομάδα μας οι Οκόρο και Κερατίδης με ωραία σουτ στο 15’ό και 35’ό αντίστοιχα,ενω για τα Μουδανιά μείωσε ο Ταρασίδης στο 80’ό λεπτό. Κακή η διαιτησία του κ. Δραγάτη, με πολλά σφυρίγματα υπέρ του ΠΟΜ.

7311_168865176602490_1502489252_n

Η εντεκάδα του κ. Θανάση Δημόπουλου

Δείτε δηλώσεις μετά τον αγώνα εδώ

Εντεκάδα

Σεβαστάς Στέφανος
Γιουβανάκης Μιχάλης
Καραγκιοζίδης Χρήστος
Χλιάπας Αλέξανδρος
Chuks OkoroΓκολ
Ζούνης Κυριάκος
Σκελτζίμ Πιέτρι
Κερατίδης ΓιώργοςΓκολ
14. Θεολόγου Στέλιος
Τότσα Δημήτρης
Σιδέρης Δημήτρης

Αλλαγές

Σιδηρόπουλος ΜπάμπηςΑλλαγή
15. Νταής Ιωάννης
Τζηρίτης Χρήστος
18. Συμεωνίδης ΑλέξανδροςΑλλαγή
Μουστακέας Ιωάννης
Δεμουρτσίδης ΝικοςΑλλαγή

 

-
18 Νοεμβρίου 2012
Σκορ: 0 - 0

Έκθεση Αγώνα

Καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπυ με τον ΠΟ Μουδανιών, 0-0, με την ομάδα να δείχνει για ακόμη μία φορά το μέταλλο που την χαρακτηρίζει, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια και να μένει αήττητη για τρίτο σερί ματς με τον κ. Δημόπουλο στον πάγκο της. Σ ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, με κλασσικότερη το τετ-α-τετ του Σιδηρόπουλου για λογαριασμό της ομάδας μας, ο βαθμός της ισοπαλίας δίνει πίστη στην ομάδα για καλύτερη συνέχεια αφού ακολουθούν περισσότερα «εύκολα» παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα των Ελαιοχωρίων.Όχι καλή η διαιτησία του κ. Γουρλομάτη.

Εντεκάδα

Σεβαστάς Στέφανος
Γιουβανάκης Μιχάλης
Καραγκιοζίδης Χρήστος
Chuks Okoro
Ζούνης Κυριάκος
Σιδηρόπουλος Μπάμπης
Σάρρης Στέλιος
Σκελτζίμ Πιέτρι
Κερατίδης Γιώργος
18. Συμεωνίδης Αλέξανδρος
Ντρίζα Ρενάτο

Αλλαγές

Γραμμένος Χρήστος
15. Νταής Ιωάννης
Τζηρίτης ΧρήστοςΑλλαγή18
Μουστακέας Ιωάννης
Παραλίκης ΑναστάσιοςΑλλαγή
Δεμουρτσίδης ΝικοςΑλλαγή

και δείτε στιγμιότυπα από παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής τη σεζόν 2009/10 (Π.Ο.Μ-Νίκη 1-2) εδώ

Τα σχόλια είναι κλειστά.