Στη σημερινή προτελευταία και εμβόλιμη αγωνιστική η ομάδα έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο.

Με τρομερή διάθεση κυριάρχησε από το πρώτο δευτερόλεπτο.Πίεσε ψηλά ,μάρκαρε αποφασιστικά και επιθετικά ήταν κάτι παραπάνω απο καλή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ότι δούλεψε η ομάδα του κ.Κουντούτσικου στην προπόνηση που προηγήθηκε του αγώνα βγήκε και μέσα στο παιχνίδι.Είχε γρήγορη κυκλοφορία ,κοντινές αποστάσεις των γραμμών και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των παιχτών. Αμυντικά ήταν απόλυτα συμπαγής και επιθετικά ήταν κίνδυνος για τα αντίπαλα καρέ σε κάθε φάση.Δυστυχώς όμως και σε αυτό το παιχνίδι οι φάσεις που της παρουσιάστηκαν δεν έγιναν γκολ και έτσι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ήρθε και σήμερα να επιβεβαιωθεί.Στο 85′ δέχτηκε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και έτσι γνώρισε την ήττα.Ένα αποτέλεσμα τουλάχιστον άδικο όσον αφορά την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού.

Άξια αναφοράς

-Για πρώτη φορά μετά απο 88 συνεχόμενα παιχνίδια (!) την εστία της Νίκης δεν την υπερασπίστηκε ο ακούραστος φρουρός της , Στέφανος Σεβαστάς. Την θέση του πήρε ο Αινείας Τόλα ,ο οποίος ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και αυτή ήταν η πρώτη του επίσημη συμμετοχή, κάνοντας παράλληλα μια πολύ μεστή εμφάνιση.

-Με ιδιαίτερα νεανική εντεκάδα παρατάχθηκε η Νίκη σήμερα , η οποία είχε μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 21 χρόνια!  Χαρακτηριστικό είναι πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ήταν τα δύο εξτρέμ της ομάδας , οι συνομήλικοι Ζούνης Κυριάκος και Γραμμένος Χρήστος ( 27 ετών ). Επίσης βασικός ξεκίνησε στη θέση του δεξιού-μπακ ο Βασιλάκης Δημήτρης ( 14,5 ετών!)  ένας από τους νεαρότερους παίχτες που έχουν πάρει συμμετοχή με την ομάδα της Νίκης στην Α” Κατηγορία.

-Η γενικότερη παρουσία και απόδοση του Βασιλάκη . Παρά το νεαρό της ηλικίας του επέδειξε τρομερή αποφασιστικότητα ,πήγαινε πρώτος στις φάσεις , είχε σωστές τοποθετήσεις ,καλές μεταβιβάσεις και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η έλλειψη ιδιαίτερων εμπειριών.

-Η ενεργητικότητα ,η διάθεση που παρουσίασε και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα σε μια τόσο προχωρημένη χρονικά περίοδο του πρωταθλήματος ,μόλις μια αγωνιστική πριν το τέλος και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο.

-Στο 90′ ο Αλέξανδρος Κοτζάμπασης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον επόπτη με αποτέλεσμα αυτόματα το σημερινό παιχνίδι να αποτελεί το τελευταίο του με τη Νίκη για φέτος.

Η σύνθεση της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι

Lineup diagoras-niki

-
2 Απριλίου 2014
Σκορ: 1 - 0

Εντεκάδα

Χοχασβίλι Ηρακλής
Καραγκιοζίδης Χρήστος
Χλιάπας Αλέξανδρος
Ζούνης Κυριάκος
10. Ξανθινίδης Λουκάς
Γραμμένος Χρήστος
13. Καραγιωργάκης Αντώνης
16. Κοτζάμπασης Αλέξανδρος
21. Βασιλάκης Δημήτρης
Αινείας Τόλα

Αλλαγές

Σεβαστάς Στέφανος
Γιουβανάκης Μιχάλης
Ucha Chanadiri
Τσεπάνης Δημήτρης
Σαραφιανός Νίκος
Κουτρένης Νίκος

Τα σχόλια είναι κλειστά.