Μεγάλη νίκη για τους πράσινους χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου, που εκτός από τους πολύ σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς, επανέφερε τα χαμόγελα και την καλή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας του Γ.Βούλγαρη.

Σε ένα απόγευμα που η Νίκη είχε πολλές απουσίες λόγω του εργάσιμου της ημέρας (επιτέλους η Ένωση πρέπει να καταλάβει πως έχει να κάνει με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές) αλλά και λόγω τραυματισμών, η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει ένα παιχνίδι που από το 50ό λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα η οποία μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα είχε στεφτεί κυπελλούχος Χαλκιδικής, και να πάρει την 14ή φετινή της νίκη.

 Ο προπονητής των πρασίνων αναγκαστικά προχώρησε σε πολλές αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θέσεις με τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν μεγάλη θέληση και αυταπάρνηση. Η είσοδος  από τον πάγκο του Αστεριάδη και του Καραγκιοζίδη , στα χαφ και την επίθεση αντίστοιχα μπορεί να αποτελεί είδηση, όμως είναι γεγονός πως άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα των πρασίνων στα τελευταία λεπτά και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην επικράτηση.

Το παιχνίδι, αν και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητάς, είχε δύο πολύ όμορφα τέρματα από πλευράς Νίκης με ωραίες συνεργασίες και σκόρερ τους Δημούδη-Χαρέλη, αλλά και μερικές πολύ καλές φάσεις από πλευράς Σημάντρων. Κακή η διαιτησία που άφησε με πολλά παράπονα τόσο τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους με τη Νίκη να διαμαρτύρεται στο 0-1 για την υπόδειξη του επόπτη για πλάγιο αντί για επιθετικό φάουλ αλλά και για τα λιγοστά κερδισμένα φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον Α.Ο.Σ. να ζητάει δίκαια πέναλτι στη φάση του 93ού λεπτού για κράτημα μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Οι άνθρωποι της Νίκης έχοντας στο μυαλό τους και την κακή διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα με τον Π.Ο. Μουδανιών που σε μεγάλο βαθμό έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού με τα πολλά offside κατά των πρασίνων και το μη καταλογισμό φάουλ στη φάση του γκολ των Μουδανιών, έλπιζαν να μην ξαναγίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θεατές στο ίδιο έργο, όμως κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ουτοπικό, παρόλο που η ομάδα κέρδισε αυτή τη φορά.

 Επόμενο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη σε τρεις μέρες στη Φούρκα, με το μυαλό όλων να έχει επικεντρωθεί ήδη σε αυτό και τη νίκη να είναι το αποκλειστικό ζητούμενο προκειμένου οι πράσινοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την είσοδό τους στα playoff.

Τα σχόλια είναι κλειστά.