Έπρεπε να περάσει μισή γενιά για να βρεθούν αντιμέτωποι ξανά η Θύελλα Στανού με τη Νίκη Πολυγύρου. Μπορεί η προιστορία στις μεταξύ μας αναμετρήσεις να είναι μικρή καθώς η τοπική ομάδα του χωριού ιδρύθηκε μόλις το 1983 και για πολλά χρόνια αγωνίστηκε σε κατηγορίες μικρότερες από αυτές που συμμετείχε η Νίκη, όμως όσοι έχουν ζήσει παλαιότερα παιχνίδια των αντιπάλων έχουν να λένε για την πολύ δύσκολη έδρα των γηπεδούχων και το πόσο δύσκολο ήταν να περάσει κανείς με τρίποντο από εκεί.

Ο αγώνας της Κυριακής βέβαια δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Θύελλας, καθώς η τοπική ομάδα έχει προχωρήσει σε ανακατασκευή του γηπέδου της και από την αρχή της σεζόν έχει μετακομίσει στο γειτονικό Νεοχώρι. Παρ όλα αυτά και παρ΄όλη την κακή φετινή πορεία της Θύελλας, η οποία χρησιμοποιεί πολλούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της και μετρά μόλις 6 πόντους με 3 ισοπαλίες και μία νίκη στο παιχνίδι με την Άφυτο άνευ αγώνος, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας μας είναι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι καθώς οι βαθμοί είναι απολύτως απαραίτητοι και στον αντίπαλο.

Η Νίκη ψάχνει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα θέλοντας να ξεκινήσει ένα σερί επιτυχιών που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις και ο προπονητής της ομάδας κ. Κοντούτσικος ευελπιστεί να δει τις επιθέσεις των ποδοσφαιριστών του να τελειώνουν με την ίδια αποτελεσματικότητα με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου του παιχνιδιού με την Φούρκα. Ο αγώνας έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής στις 15:00 χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη απο την Ένωση οι διαιτητές του παιχνιδιού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.