Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του 1/3 του φετινού πρωταθλήματος για την Α΄κατηγορία της Χαλκιδικής διαδραματίστηκε στα γήπεδα του Νομού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μια αγωνιστική που για πρώτη φορά μετά την 5ή αγωνιστική δεν είχε ισόπαλο αποτέλεσμα στα 7 της παιχνίδια και ανέδειξε μόνο νικητές αλλά και ηττημένους.

Δυστυχώς για τη Νίκη το τελικό σφύριγμα στη Βαρβάρα βρήκε την ομάδα μας, μόλις για 2ή φορά στο πρωτάθλημα, ηττημένη με σκόρ 2-0, σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν εντυπωσίασε αλλά εκμεταλλεύθηκε τις λίγες είναι η αλήθεια καλές στιγμές του.

Στα στατιστικά του πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Π.Ο. Τρίγλιας με 31 γκόλ υπέρ (3.5 Μ.Ο ανα αγώνα)  +22 διαφορά τερμάτων (2.5 γκόλ Μ.Ο. παραπάνω από τους αντιπάλους του) και 8 νίκες έχει τις καλύτερες επιδόσεις στις συγκεκριμένες κατηγορίες.Καλύτερη άμυνα για το Στρατώνι με λιγότερο από 0.5 γκόλ παθητικό ανά αγώνα. Περισσότερες ισοπαλίες για την Νίκη με 5 και περισσότερες ήττες για τον επόμενο αντίπαλό μας, τον Αετό Φούρκας, με 7 σε 8 αγώνες (μοναδικό τρίποντο αυτό με Άφυτο στα χαρτιά) και άμυνα με 25 γκόλ παθητικό (με Μ.Ο πάνω από 3 γκόλ  μεγαλύτερο και από την Άφυτο που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και έχει Μ.Ο ακριβώς 3!!!). Χειρότερη επίθεση επίσης για τη Φούρκα με μόλις 3 γκόλ ενεργητικό, δηλαδή Μ.Ο. κάτω από μισό τέρμα ανά αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (2-0)
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  (3-0)α.α.
ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  – ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  (0-1)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  – ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  (1-0)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  (0-3)
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  – Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  (2-0)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  – ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  (0-1)
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  (2-0)

 

και η βαθμολογία σε 9 αγώνες:

βαθμολογία σε 9 αγωνες

Τα σχόλια είναι κλειστά.