Ολοκληρώθηκε η 7ή αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου,με μία ακόμη ισοπαλία (4ή) για την ομάδα μας που έτσι έμεινε 9 ολόκληρους πόντους πίσω από την κορυφή.Στα επιμέρους στατιστικά για αυτό το πρώτο τέταρτο του πρωταθλήματος παρατηρούμε τον πρωτοπόρο ΠΟ Τρίγλιας να μένει αήττητος για άλλη μία αγωνιστική έχοντας και την καλύτερη επίθεση με 21 γκόλ ενεργητικό.

 Ο Άρης Κασσανδρείας παρότι πήρε το ντέρμπι με τον Θερμαικό και παρότι έχει την ίδια διαφορά τερμάτων με τον πρώτο (+14) είναι τρείς πόντους πίσω,με μοναδική ήττα αυτή από την Τρίγλια.

 Η Νίκη παρότι έχει μία μόλις ήττα σε 7 αγώνες λόγω των περισσοτέρων ισοπαλιών (4) στο πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω στον πίνακα ακόμα και από ομάδες όπως η Συκιά με 3 ήττες και αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-1)!! Μάλιστα η ομάδα του κ. Παντελή Κοντούτσικου έχει το απίστευτο ρεκόρ με 3!! φορές να ισοφαρίζεται, αφού προηγηθεί, στο αμέσως επόμενο λεπτό σε παιχνίδια που τελικά όλα λήξαν ισόπαλα!!

Καλύτερη άμυνα για το Στρατώνι με μόλις 4 γκόλ παθητικό,χειρότερη επίθεση για Βραστά Στανό και Φούρκα με 6 γκόλ ενεργητικό και χειρότερη άμυνα για τη Φούρκα, με 19 γκόλ παθητικό, που πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  – ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  (2-1)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  – ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  (0-3)α.α.
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  (1-1)
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  – Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  (2-0)
ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  – ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  (1-4)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  (0-2)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  (1-1)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  (2-1)

 
και η Βαθμολογία σε 7 αγώνες:

βαθμολογια 2013-14 σε 7 αγώνες

Τα σχόλια είναι κλειστά.