Η αγωνιστική των γηπεδούχων ήταν η 13ή με 6  «άσσους» σε 7 αγώνες και μόνο τη Νίκη να καταφέρνει να μένει όρθια από όλους τους φιλοξενούμενους του Σαββατοκύριακου. Η κορυφή πλέον έχει μόνο μία ομάδα να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος καθώς τα Βραστά, που τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί, υποχρέωσαν στη 2η ήττα του τον Π.Ο Τρίγλιας ενώ η Αρναία εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά την έδρα της. Έτσι ο Απόλλων με το εκπληκτικό 7 στα 7 στη έδρα του και με 20-0 τέρματα δίκαια είναι πρώτος. Στο άλλο ντέρμπυ της αγωνιστικής στο Στρατώνι η τοπική ομάδα κέρδισε τον Θερμαικό Πορταριάς και έπιασε στη δεύτερη θέση την Τρίγλια.

Καλύτερη επίθεση για τον Π.Ο.Τ με 34 γκόλ ενεργητικό, περισσότερες νίκες (10) καλύτερη άμυνα (5 γκόλ) καλύτερη διαφορά τερμάτων (+23) και λιγότερες ήττες (1) για τον Απόλλων. Περισσότερες ισοπαλίες για τη Νίκη με 6, περισσότερες ήττες (10) λιγότερες νίκες (1) χειρότερη άμυνα (39) αλλά και επίθεση (10) για τον Αετό Φούρκας.

Όλα δείχνουν πως φέτος το πρωτάθλημα θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος και η πιθανότητα διεξαγωγής πλέι όφ μοιάζει να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έτσι αυτό που θα μετρήσει περισσότερο για τις ομάδες που θέλουν να διακριθούν θα είναι η διάρκεια στην απόδοση. Ήδη από την κορυφή πέρασαν τρεις διαφορετικές ομάδες (Κασσάνδρα-Τρίγλια-Αρναία),ενώ στην πεντάδα οι ανακατατάξεις είναι πάρα πολλές. Ίσως λοιπόν, από πλευράς ανταγωνιστικότητας, να μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

13η Αγωνιστική
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  (1-0)
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  (1-0)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  (6-2)
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  (2-1)
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (1-1)
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  (3-0)α.α.
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  – ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  (2-1)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  – ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  (4-0)

και η βαθμολογία σε 13 αγώνες:

bathmologia 2013-14 se 13 agwnes

Τα σχόλια είναι κλειστά.