Ολοκληρώθηκε η 1ή αγωνιστική του πρωταθλήματος χθες με 6 ομάδες να μοιράζονται την κορυφή,καθώς σε 5 παιχνίδια το Σαββατοκύριακο είχαμε νικητή συν αυτό της ομάδας μας που κρίθηκε έξω-αγωνιστικά, ενώ στα υπόλοιπα (2) παιχνίδια σημειώθηκαν ισάριθμες ισοπαλίες . Η ομάδα μας μπορεί στα χαρτιά να έκανε νικηφόρο ντεμπούτο, όμως θα χρειαστεί να περιμένει ακόμη μία εβδομάδα μέχρι να κάνει αγωνιστική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Π.Ο. Τρίγλιας.

Στα επιμέρους ο Άρης Κασσανδρείας και το Στρατώνι είναι οι ομάδες που πέτυχαν τις μεγαλύτερες σε σκόρ νίκες (3-1), σε μια αγωνιστική που σημειώθηκαν 22 γκόλ σε 7 αγώνες και την παράσταση έκλεψε ο αγώνας του Φοίνικα Νικήτης εναντίον της ομάδας της Τρίγλιας με το εντυπωσιακό 4-4 (2-2 ημίχρονο) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στα αξιοσημείωτα και η ισοπαλία που απέσπασε ο Αετός Φούρκας στην έδρα της Κρήνης καθώς αποτελεί τη μοναδική βαθμολογική συγκομιδή νεοφώτιστων  μαζί με αυτή του Φοίνικα, καθώς οι υπόλοιπες τρεις νέες στην φετινή πρώτη κατηγορία ομάδες δεν απέφυγαν την ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

 Σάββατο 14 Σεπ. 2013
1 Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ          (2-0)
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ      (1-0)
3 ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ                       (1-1)
4 ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ                              (4-4)
Κυριακή 15 Σεπ. 2013
5 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ                          (1-0)
6 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ   (3-1)
7 ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ               (1-3)
8 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ               (3-0) α.α.

Τα σχόλια είναι κλειστά.