Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές των Γ.Βούλγαρη και Γ. Αγγελή.

Μετά το καλωσόρισμα της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές και την ομιλία του προπονητή για το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων τα 21 (μέχρι στιγμής) άτομα που αποτελούν το αγωνιστικό τμήμα των πρασίνων ξεκίνησαν την προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Τα περισσότερα ζητούμενα, σε αυτή την περίοδο, για τους παλιούς στην ομάδα είναι γνωστά καθώς υπάρχει ένα κομμάτι του ρόστερ που απαριθμεί, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, πολλές σεζόν στην πρωτεύουσα.

Μαζί τους όμως φέτος βρίσκονται και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους χρονιά στη Νίκη και τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις επόμενες ημέρες σε ένα άρθρο που θα αφορά αποκλειστικά την παρουσία τους στην ομάδα .

Όλοι τους μέσα στη σεζόν θα έχουν τις ευκαιρίες να αγωνιστούν. Αυτό που προέχει γι αυτούς είναι να αφομοιώσουν όσα περισσότερα μπορούν από τα θέλω των προπονητών τους στην προετοιμασία, αλλά και τις προπονήσεις ανάμεσα στα παιχνίδια, ώστε να είναι πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά όταν μπούνε στην εντεκάδα να δείξουν το ταλέντο τους και το πόσο θέλουν να παίξουν και να καθιερωθούν στη Νίκη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί χωρίς ρεπό με πρωινές προπονήσεις τα Σάββατα και απογευματινές τις Κυριακές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

Τέλος να σημειώσουμε πως στις εγκαταστάσεις της ομάδας για όσο χρειαστεί θα ακολουθείται πλήρως το πρωτόκολλο υγιεινής προκειμένου οι αθλητές μας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.