Ολοκληρώθηκε η 10ή αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μαζί ολοκληρώθηκε και το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος.Στην κορυφή δεν άλλαξε κάτι καθώς το ντέρμπι Τρίγλια-Βαρβάρα έληξε  ισόπαλο 0-0 χωρίς νικητή. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Βαρβάρα ναι μεν έμεινε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο αλλά έχει πλέον συγκάτοικους στη 2ή θέση καθώς Αρναία και Στρατώνι συνέχισαν με νίκες. Εντυπωσιακό πέρασμα και για την Ελπίς Βραστάμων από την έδρα του Διαγόρα με 1-3. Η άλλη ομάδα του Δήμου μας στην κατηγορία, μετά την  ήττα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου με 2-0, τρέχει ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα (4-1-0).

Η Νίκη κερδίζοντας με το ευρύ 5-1 τον ουραγό Αετό κέρδισε μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς προσπέρασε τον Τορωναίο Συκιάς και είναι σε απόσταση 3 βαθμών από τον 6ό Άρη που μετά το πολύ καλό του ξεκίνημα έμεινε πίσω. Για την ομάδα μας η βαθμολογία έχει πολλές διαφορετικές αναγνώσεις καθώς 3 ομάδες με περισσότερες ήττες βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τη Νίκη και φαίνεται πόσο πολύ έχουν στοιχίσει στην ομάδα οι πολλές ισοπαλίες,οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα με 5. Από την άλλη ομάδες όπως η Νικήτη αλλά και ο Διαγόρας με τον ίδιο αριθμό νικών βρίσκονται 3 πόντους πίσω μας.

Καλύτερη επίθεση και καλύτερη διαφορά τερμάτων για τον Π.Ο. Τρίγλιας με 31 και +22 γκόλ αντίστοιχα. Καλύτερη άμυνα για το Στρατώνι με μόλις 4 γκόλ παθητικό (λιγότερο από μισό ανά παιχνίδι).
Στον Αντίποδα χειρότερη επίθεση, άμυνα αλλά και διαφορά τερμάτων για τον Αετό Φούρκας με 7 μόλις γκόλ ενεργητικό (τα 3 από αυτά στα χαρτιά στο ματς με Άφυτο) 30 παθητικό (πάνω από 3 γκόλ Μ.Ο ανά παιχνίδι για τα 9 που έδωσαν) και διαφορά στο -23 (-26 στην πραγματικότητα εντός γηπέδου).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

10η Αγωνιστική 1ος Γύρος
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  (0-0)
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  (5-1)
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  (0-3)α.α.
ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  (1-0)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  (0-1)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  (3-0)
Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  (1-3)
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  – ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  (1-1)

και η βαθμολογία σε 10 αγώνες:

bathmologia 2013-14 se 10 agwnes

Τα σχόλια είναι κλειστά.