Μπορεί η σεζόν να έχει μόλις τελειώσει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις να αργούν πολύ ακόμη, καθώς απέχουμε περίπου τρεις μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας και τέσσερις από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά διοικητικά οι μέρες που έρχονται κάθε άλλο παρά αδρανείς αναμένονται.

Σε πρώτο πλάνο για το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι ο ορισμός της γενικής συνέλευσης που όπως πάντα θα περιλαμβάνει απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και παράθεση των οικονομικών πεπραγμένων του συλλόγου αλλά κυρίως τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

 Σκοπός όλων όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα είναι να υπάρξει διοίκηση για τον Σύλλογο τέλη Απρίλη αρχές Μάη ώστε να βάλει στέρεες βάσεις για την επόμενη σεζόν και να έχει το χρόνο να στήσει μια ομάδα αντάξια των απαιτήσεων και της ιστορίας της Νίκης.

Σαφώς και ο αμέσως επόμενος στόχος αναμένεται να είναι η επιλογή προπονητή, με το θέμα παρασκηνιακά να είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, ώστε σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να δομήσουν κατάλληλα το ρόστερ για μια Νίκη πρωταγωνίστρια.

Ο κορμός υπάρχει και αναμένεται παράλληλα με το κλείσιμο της υπόθεσης προπονητή να αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που στηρίζουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια, παίχτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Νίκης αλλά και με όσους υποδείξει ο κόουτς της Νίκης Πολυγύρου.

Σε αντίθεση με τις απαραίτητες παρεμβάσεις στην ανδρική ομάδα, στις ακαδημίες δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει το παραμικρό καθώς ο τρόπος λειτουργίας είναι άψογος με γονείς ,αθλητές και διοίκηση να είναι απολύτως ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.