Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Νίκης προκειμένου να είναι έτοιμη για τον Κυριακάτικο εντός έδρας νοκ-αουτ αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο, όπως και πέρυσι, τον Αετό Βαρβάρας. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Παντελή Κοντούτσικου παραμονές του αγώνα συμπληρώνουν 40 ημέρες δυνατών προπονήσεων και προετοιμασίας και ευελπιστούν να δουν τη δουλειά τους να βγαίνει στο γήπεδο και να μεταφράζεται σε αποτελέσματα, καθώς στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουν μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Χαλκιδικής σε έναν αγώνα που ο χαμένος πάει σπίτι του.

Η πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Χαλκιδικής, καθώς και η περαιτέρω διάκριση στο θεσμό, περνάνε λοιπόν από τον Κυριακάτικο αγώνα (Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου 17:30) στον οποίο η στήριξη όλων μας στις προσπάθειες της ομάδας πρέπει να είναι μαζική.

Στα αγωνιστικά, μετά τη χθεσινή νίκη (4-1) στο φιλικό με τον Ορφέα Σουρωτής, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα με όλους τους αντιπάλους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.