Επόμενος αντίπαλος για τη Νίκη, στο πλαίσιο της 13ής αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ο Άρης Κασσανδρείας. Είναι ένα από τα κλασσικά παιχνίδια ντέρμπυ για το Νομό, με τις δύο ομάδες να τις συνδέουν κατά κάποιο τρόπο, εκτός από την κοινή βαθμολογική θέση στο φετινό πρωτάθλημα, καλές πορείες σε εθνικές κατηγορίες και παρουσία ακόμη και στη Β΄Εθνική, σε διαφορετικές βέβαια εποχές.

 Ειδικά στη σεζόν που διανύουμε Νίκη και Άρης έχουν πολλά κοινά.Έχουν ίδιους βαθμούς (από 20) και ίδια φυσικά θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και ίδιο παθητικό τερμάτων με τις άμυνες τους να έχουν δεχθεί από 11 γκόλ. Παρότι όμως η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι ίδια, αυτή έχει έρθει μέσα από διαφορετικά αποτελέσματα. Η Νίκη με μόλις 2 ήττες σε 12 αγώνες και μοιρασμένες νίκες και ισοπαλίες  αποδεικνύεται δύσκολη αντίπαλος. Από τη άλλη μεριά ο Άρης, που ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα και βρισκόταν για αρκετές ημέρες στην κορυφή οδηγώντας την κούρσα, ξανακέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική μετά από έναν ολόκληρο μήνα και έφτασε έτσι τις 6 νίκες έχοντας όμως διπλάσιες ήττες από την ομάδα μας.

Στο περσινό πρωτάθλημα 2 ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των μεταξύ μας αναμετρήσεων. Στο τέλος του πρώτου γύρου στις 23/12/12 το 0-0 στη έδρα της Κασσάνδρας ήρθε φυσιολογικά μετά από ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος,στις 20 Απριλίου, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ανάγκη τους βαθμούς παίχτηκε ένα ανοιχτό ματς με την ομάδα μας να προηγείται στο 38ό με γκόλ του Τότσα και να ισοφαρίζεται στο 51ό από τον Ψωμαδάκη, χάνοντας έτσι την τελευταία στιγμή την 5ή θέση.

Στα δύο στρατόπεδα υπάρχει και από ένας τιμωρημένος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθαυριανό αγώνα, με τον Σαρλή από πλευράς Νίκης να εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής και τον Βούλγαρη από πλευράς Άρη ποινή τεσσάρων αγωνιστικών. Όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση τον αγώνα θα διευθύνουν ο κ. ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ με βοηθούς τους  ΑΓΓΙΔΗ – ΚΕΧΑΓΙΑ. Σέντρα όπως πάντα στις 15:00.

Τα σχόλια είναι κλειστά.