Με μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τη σεζόν 2013-14, για τις ακαδημίες της Νίκης και συγκεκριμένα για το τμήμα που αφορά τα παιδιά κάτω των 13 ετών. Μετά από μια γεμάτη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις και πολλά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη για τους μικρούς αθλητές μας ήρθε ο καιρός για διακοπές και ανασυγκρότηση δυνάμεων, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τους γονείς που με τη βοήθεια του Δ.Σ. ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή και ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα του νομού εγχείρημα.

Το τμήμα μέσα σε λίγο «ποδοσφαιρικό» διάστημα κατάφερε τόσα πολλά σε αγωνιστικούς και όχι μόνο τομείς που ούτε ο πιο αισιόδοξος από τους φορείς της ομάδας θα μπορούσε να περιμένει στην αρχή της χρονιάς. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν σε απόλυτο βαθμό τη δουλειά του κ. Λευτέρη Δημητριάδη και την απόφαση του Συλλόγου να παραδώσει τα κλειδιά της Ακαδημίας στον προπονητή. Πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία από ποτέ όλοι στην οικογένεια της ομάδας περιμένουν τη νέα σεζόν για να δουν περαιτέρω εξέλιξη πάνω στις πολύ στέρεες βάσεις που έχουν μπει για την πράσινη ακαδημία.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η οποία φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο «Αχαίνιο» και η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του καταστήματος, βραβεύθηκαν οι καλύτερες επιδόσεις των αθλητών και απονεμήθηκαν αντίστοιχα διπλώματα.

DSC_0102 DSC_0104

DSC_0105 DSC_0106

Τα σχόλια είναι κλειστά.