Με μια τελευταία προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γ. Βούλγαρη για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Η Νίκη υποδέχεται την Κυριακή στις 17:00 τον Π.Ο. Τρίγλιας και όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τον μαραθώνιο της φετινής Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά για 45 και πλέον ημέρες και ο προπονητής έχει δει κάποια από τα πράγματα που δουλεύει όλο αυτό το διάστημα να βγαίνουν στα φιλικά του Αυγούστου αλλά και στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, όμως στα επίσημα παιχνίδια είναι αλήθεια πως κάθε Κυριακή χρειάζεται το 100% από όλους ώστε  στο τέλος της χρονιάς η Νίκη να έχει πετύχει τους στόχους της.

Η αισιοδοξία πως η φετινή χρονιά θα είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα της πρωτεύουσας πηγάζει, εκτός όλων των άλλων και από την εμπιστοσύνη της διοίκησης σε κάθε ένα μέλος του αγωνιστικού τμήματος ξεχωριστά. Στο Δ.Σ. των πρασίνων είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και ξέρουν πως προπονητής και ποδοσφαιριστές θα δώσουν, όπως όλο αυτό το διάστημα, τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν την ομάδα της πόλης μας όσο ψηλότερα γίνεται. Εξάλλου το ροστερ της Νίκης  αποτελείτε από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από γεμάτες σεζόν με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία αλλά και πολλές φιλοδοξίες για διακρίσεις.

Όσοι θα βρεθούν λοιπόν τη φετινή χρονιά στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, δίπλα στην προσπάθεια των παιδιών για επιτυχίες, είναι σίγουρο ότι θα δουν ένα σύνολο που, αν μη τι άλλο, θα δίνει ότι καλύτερο μπορεί μέσα  στις 4 γραμμές του γηπέδου προκειμένου να κάνει τον κόσμο του Πολυγύρου ξανά περήφανο για τη Νίκη όλων μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.