Από σήμερα το απόγευμα ξεκινά η προετοιμασία των πρασίνων για τον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (14:30) με αντίπαλο την ομάδα του Διγενή στο Λάκκωμα. Για τους ποδοσφαιριστές το χθεσινό, ημιτελές λόγω ομίχλης, παιχνίδι είναι παρελθόν και η προσοχή όλων στρέφεται στον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα.

 Μπορεί η αναβολή του αγώνα να βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη να διατηρήσουν δυνάμεις όμως το πλήγμα έρχεται από έναν εντελώς ανόητο νόμο που ισχύει σε περιπτώσεις τιμωρίας ποδοσφαιριστών με κόκκινη κάρτα. Η Νίκη αναγκαστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Καραγκιοζίδη ο οποίος μετά τις υπερβολικές κίτρινες που δέχτηκε στο ντέρμπι με τα Μουδανιά (και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ μεταξύ τους!!) έμεινε εκτός αποστολής στον χθεσινό αγώνα όμως επειδή το φύλλο αγώνα δεν έκλεισε η τιμωρία του θα ισχύσει και για τον επόμενο αγώνα.

 Το σκεπτικό του νόμου αυτού είναι πράγματι ακατανόητο καθώς θεωρητικά ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να χάσει άπειρα 89λεπτα συνεχόμενων αγώνων που θα αναβάλλονται!!Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή με τη βοήθεια της τύχης και του καιρού ο Καραγκιοζίδης να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα της ομάδας μας έχοντας εκτίσει την τιμωρία του χάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Πάντως ήδη μετρά 26 που με μία ακόμα διακοπή στο 119 του μεθαυριανού αγώνα θα γίνουν 145(!!!) και ο ποδοσφαιριστής θα είναι ακόμα τιμωρημένος…

Στα αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας θα κοιτάξει να καλύψει αυτό το κενό όσο καλύτερα γίνεται και να στήσει την ομάδα με μοναδικό στόχο την πρόκριση απέναντι σε ένα νεανικό μεν αλλά πολύ δυνατό σύνολο δε, όπως αυτό του Διγενή που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά στην μέχρι τώρα πορεία του. Εκτός αυτού αντίπαλοι της Νίκης θα βρεθούν για πρώτη φορά και μερικά δικά της παιδιά από την περσινή ομάδα του κ. Κοντούτσικου, με τους Ούτσα Ξανθινίδη και Γιαννιό να έχουν μετακομίσει στο Λάκκωμα από την αρχή της φετινής σεζόν.

Σε παιχνίδια σαν το μεθαυριανό, εκτός από την ατομική-ομαδική τακτική και την ποιότητα των παιχτών, μετράει σίγουρα η θέληση και το πάθος. Οι πράσινοι θέλουν να ξαναβρεθούν στους 4 του κυπέλλου μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, όταν η ομάδα τη σεζόν 2008-09 έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέκτησε τελικά το τρόπαιο, και με οδηγό το παιχνίδι της προηγούμενης φάσης του κυπέλλου στα Μουδανιά ελπίζουν να πανηγυρίσουν ακόμη μία μεγάλη πρόκριση.

Το πανόραμα των αγώνων κυπέλλου:

CUP-FITXURES

Τα σχόλια είναι κλειστά.