Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση για τους αγώνες πρωταθλήματος αλλά και κυπέλλου για τη σεζόν 2014-15. Στην ετήσια εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που έγινε στην Πορταριά παρουσία πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου του Νομού, εκτός από την κλήρωση, είχαμε και τις απονομές τροπαίων για όλες τις κατηγορίες καθώς και βραβείων όπως ήθους κτλπ. Η σέντρα για το κύπελλο θα γίνει, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη ενώ για το πρωτάθλημα μία εβδομάδα αργότερα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό ενδιαφέρον το πρόγραμμα των αγώνων, έτσι όπως προέκυψε για την ομάδα μας, της επιφυλάσσει ένα δύσκολο ξεκίνημα καθώς στις 5 πρώτες αγωνιστικές καλείται να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους με πολύχρονη παρουσία στην πρώτη κατηγορία της Χαλκιδικής.

Εκτός αυτού σε περίπτωση πρόκρισης από την πρώτη φάση του κυπέλλου (με αντίπαλο τη Θύελλα Στανού στον Πολύγυρο) η Νίκη εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον Π.Ο. Μουδανιών (υποδέχεται των Αιγέα Παλλήνης στα Μουδανιά) στο γήπεδό του σε αγώνα νόκ-άουτ.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων, ξέρουν πως το πρόγραμμα των αγώνων από μόνο του δεν θα κρίνει την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνολικά και επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα ώστε να μπορούν στη συνέχεια να διεκδικήσουν τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Η Νίκη ξεκινώντας νωρίς φέτος την προετοιμασία της ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους αντιπάλους της αν και σίγουρα αυτή την εποχή όλες οι ομάδες είναι ακόμη σε περίοδο μονταρίσματος και λογικά καμιά δεν θα μπορεί  από τόσο νωρίς  να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Αυτό που θα μετρήσει σε πρώτη φάση θα είναι η ικανότητα της κάθε ομάδας να κάνει νίκες σε παιχνίδια που σε πολλές περιπτώσεις θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Νίκης:

10550170_359273924228280_3828490399614765682_o

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.