Ο κυριακάτικος αγώνας ήταν από εκείνους που ο νικητής κερδίζει 6 πόντους. Η Νίκη όχι μόνο κατάφερε να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή στους 9, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, αλλά κέρδισε ακόμη μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας καταλαβαίνουν πως η συμμετοχή σε Play-off για την ανάδειξη πρωταθλητή στο νομό περνάει από τα δικά τους χέρια. Έχοντας συμπληρώσει 2 μήνες χωρίς ήττα και με απολογισμό 6 νίκες και 2 ισοπαλίες το συγκρότημα του Παντελή Κοντούτσικου διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Τα επιμέρους στατιστικά έχουν σαφώς βελτιωθεί σε σχέση με το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα για τη Νίκη που έχει φτάσει να έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 35 γκολ ενεργητικό και την τέταρτη καλύτερη άμυνα με 15 γκολ παθητικό. Εξάλλου μόνο ο πρώτος Απόλλων έχει λιγότερες ήττες από την ομάδα μας που φέτος «λύγισε» μόλις 2 φορές.

Πλέον το παιχνίδι με την Τρίγλια ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα κατάφερε να μπει με το δεξί στο 2ο μισό του πρωταθλήματος και να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Επίσης κατάφερε να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα αφού κατά την περσινή περίοδο σε τρία παιχνίδια με τον Π.Ο.Τ. η Νίκη δεν κατάφερε να κερδίσει καμία φορά ενώ έμεινε και εκτός κυπέλλου από τον ίδια αντίπαλο. Χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει καθώς το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολο. Το επόμενο παιχνίδι, στην έδρα της Πορταριάς, είναι επίσης πολύ σημαντικό με μια ομάδα που στα τελευταία τρία μεταξύ μας παιχνίδια δεν έχουμε κερδίσει και αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι.

Η βαθμολογία σε 17 αγώνες:

bathmologia 2013-14 se 17 agwnes

Τα σχόλια είναι κλειστά.