Παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια αρκετά καλά οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη έχουν καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ακούσουν πολύ καλά λόγια ακόμη και από αντιπάλους για την αγωνιστικότητα, το ομαδικό πνεύμα, την συνοχή και την συνολική εικόνα που παρουσιάζουν σαν ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Παρ όλα αυτά όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων γνωρίζουν πως οι εμφανίσεις αυτές, σε πολλές περιπτώσεις, δεν συνδυάστηκαν με ανάλογα αποτελέσματα με συνέπεια η Νίκη να έχει μείνει λίγο πίσω από τις πρώτες  θέσεις αν και στα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία απέδειξε πως μπορεί να τις κοιτάξει στα μάτια, παρ όλη τη μεγάλη διαφορά στα μπάτζετ, ακόμη και στις έδρες τους.

Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και με το πρόγραμμα να μοιάζει πιο βατό οι πράσινοι θέλουν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, να τρέξουν ένα σερί νικών που θα τους βοηθήσει να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή ώστε στο δεύτερο μισό, με αρκετά παιχνίδια-ντέρμπι να γίνονται στον Πολύγυρο, να κρατούν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους.

Μέχρι το τέλος του γύρου λοιπόν, η Νίκη θα υποδεχθεί Φούρκα-Ιερισσό-Ορμύλια, θα πάρει ένα τρίποντο στα χαρτιά από την αναμέτρηση με τον Αιγέα που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και θα ταξιδέψει 2 φορές στο Λάκκωμα για τις αναμετρήσεις με τον Διγενή, σε κύπελλο στην αρχή και πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Τα επόμενα παιχνίδια κρίνονται πολύ σημαντικά για τους στόχους της ομάδας καθώς μέχρι τη λήξη του πρώτου μισού η Νίκη θα διεκδικήσει 15 βαθμούς και μία πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Χαλκιδικής. Η λογική λέει πως οι πράσινοι χρειάζονται διψήφιο αριθμό βαθμών (13-15), προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία ενώ ο προημιτελικός του κυπέλλου θα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία κυρίως για το πρεστίζ των δύο αντιπάλων.

Κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά λοιπόν και αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτών των αγωνιστικών συνολικά, οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ολοκληρώνουν με δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής. Μοναδικός στόχος να επιστρέψουν στις νίκες παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο με αντίπαλο την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, που σίγουρα δεν θα βοηθήσει με τον τρόπο παιχνιδιού της σε αυτό. Στα αγωνιστικά θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Καραγκιοζίδης, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την κόκκινη που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι στα Μουδανιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.