Ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ομάδας μας. Παρουσία όλων των μελών η συζήτηση στράφηκε κυρίως γύρω από τον καθορισμό αρμοδιοτήτων αλλά και ρόλων σε κάθε έναν ξεχωριστά. Μετά από επιθυμία του κ. Δ.Ζούνη ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει στους πράσινους από τη θέση του προέδρου αλλά από αυτή του Γεν. Γραμματέα. Όλοι όσοι είναι γύρω από τα κοινά των πρασίνων γνωρίζουν πολύ καλά την μεγάλη προσφορά του τέως πλέον προέδρου και τον καθημερινό του αγώνα προκειμένου όλα στην Νίκη να λειτουργούν μεθοδικά και όσο το δυνατόν περισσότερο επαγγελματικά.

 Διάδοχος στη θέση του προέδρου ο Μ.Αθανασόπουλος ο οποίος αφήνει το ρόλο του αντιπροέδρου που μέχρι χθες είχε στον Γ.Σαραφιανό. Πρόκειται πιθανότατα για τον νεαρότερο πρόεδρο στην 65χρονη ιστορία της Νίκης και όλοι του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Μ.Αθανασόπουλος

Αντιπρόεδρος: Γ.Σαραφιανός

Γεν.Γραμματέας: Δ.Ζούνης

Ταμίας: Δ.Σαιτιώτης

Γενικός Αρχηγός: Λ.Κατσίμερος

Υπεύθυνος Μ.Μ.Ε/δημοσίων σχέσεων: Γ.Νταής

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γ.Δαγγίλας

Μέλη: Α.Ιατρού/Κ.Μπουρνούτης

Αναπληρωματικά μέλη: Μ.Βασιλάκης/Β.Βενιόπουλος/Α.Τζηρίτης

 Το  σημερινό πρόγραμμα περιέχει ραντεβού της διοίκησης με τον προπονητή κ.Βούλγαρη προκειμένου από κοινού να συζητήσουν πάνω σε αγωνιστικά θέματα και να αρχίσει ο σχεδιασμός των πρασίνων για τη νέα σεζόν με στόχο η Νίκη να είναι και τη νέα χρονιά πρωταγωνιστής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.